Együtt sikerülni fog!

Egy hét / egy kiló fogyás a cél.

2017/04/23. - írta: RiaRia

flowers-858887_640.jpg

Négy kiló csúszásban vagyok, ma kellene 93 kg-nak lennem a célom szerint, ehhez képest vagyok 97 kiló. Ha többet mozgok, az nem azt jelenti feltétlenül, hogy többet is kell, hogy egyek. De mindenképpen többet kell edzenem, hogy az erőnlétem is meglegyen. Nincs semmiféle izomlázam a gyaloglásoktól, most az itthoni edzés lehet az, amire támaszkodhatom. 4 kg nem a világ, de mindenképpen össze kell szednem magam. Még egy kg-ot ebben a hónapban le kell adni az augusztusi tervhez. Van még egy hét, ezt meg lehet valósítani.

Mihelyt valami eredményt érek el, bepánikolok úgy látszik. Nem hiszem el, hogy tudok fogyni tovább. Pedig ha kitartó vagyok, szépen tudok heti egy-két kilót fogyni. Diéta betartása + mozgás + fegyelem + helyes hozzáállás kell ahhoz, hogy látható eredményeket produkáljak. Tudom, ha több kalóriát tervezek be, még többet eszem, és azt hiszem, hogy ez a helyes, hiszen alig 1000 kalóriával mindig kicsit éhes maradok. Tervem, hogy több gyógyteát fogok inni, ez kitelíti a gyomrom egy ideig, és segíti az emésztést, meg gyógyít is. Napi 3 csésze megengedett, de változatosan mindenféléből (citromfű, zsurló, cickafark, hársfa, csalán, kamilla, stb.).

Ezenkívül azt hiszem, hogy gyümölcsből eleget eszem, és majdnem mindig tartom az 50% szénhidrát, 20% fehérje és 30% zsír arányt. Kb. ez a jó nekem. Nem jó a teljesen zsírmentes diéta sem, szükség van jó zsírokra ahhoz, hogy egyenletesen tudjunk fogyni. Még multivitamint szeretnék beszerezni a diéta mellé, hogy mindenben jólérezzem magam, és ne legyen hiánya a szervezetemnek.

Tehát a legközelebbi cél, egy héten belül el kell érni a 96 kg-ot. Azután augusztusig havi 3 kilót kellene fogynom. Csak erre fókuszálok most, és meg kell tudnom valósítani.

Gyere, tarts velem, elérjük, amit szeretnénk.

_______________

Mai plusz motiváló mondat a következő: ÚGY MÉG NEM VOLT, HOGY VALAHOGY NE LETT VOLNA.

_______________

Hajrá! Gyerünk! :)))

 

 

komment
süti beállítások módosítása