Együtt sikerülni fog!

Újratervezés

2015/10/10. - írta: RiaRia

Visszahíztam! :( Azt hiszem, hogy nem is utoljára, mert nagyon labilis most a súlyom, ingadozik, de éppen ezért kell odafigyelni rá. Nincs sok dicsekedni valóm, hogy ismét 90 kg vagyok, mélyen magamba kell néznem, miért nem tudok kitartani. A reggeli és a délelőtti étkezéssel nincs semmi baj, mert ott egyáltalán nem eszem túl magam. Az estékre nagyon figyelnem kell, főleg a késő esti időpontokban. Bármi elvonhatja a figyelmemet, és ahogy egy kis ideig be tudtam tartani, hogy nincs semmi eszegetés, úgy most esténként nem tudok ellenállni sem a pattogatott kukoricának, sem egy-két szelet csokinak. Ez elrontja az egész nap elért eredményemet.

cycling-905963_1920.jpg

Igen! :) Ez hiányzik nagyon! A kerékpár, a bicajozás! De sosem késő valamit elkezdeni újra.

Újra nekifutok és folytatom innen 90 kilóról a fogyókúrámat, még örülhetek is, hogy itt végre megállt a mérleg mutatója. Mit tudok még elővarázsolni a tarsolyomból?

-nagyobb összeszedettséget kell megkövetelnem magamtól, épp azért mert még lesznek nagyobb buktatók is.

-az étrendemet jobban kell összeállítanom, és a főzésnél tilos az ételek kóstolgatása.

-újraolvasom a blogomat, mert egy éve is hasonló gondokkal küszködtem, és nem sok változott azóta.

-azt hiszem, hogy most hiányzik belőlem a kellő komolyság a diéta iránt, így egy kicsit ellustultam, ezen kell sürgősen változtatnom.

-újra kell terveznem sok mindent, még az is lehet, hogy utol tudom magam érni, hiszen a tervhez képest még annyira nem vészes a helyzet.

Az élet szép! :) Ezt sugallja a kép is, ezért nem adom fel sosem, mindig lesz egy új lehetőség amit ad a jó sorsunk, és én most szeretném is kihasználni.

 

 

 

 

4 komment
süti beállítások módosítása