Együtt sikerülni fog!

Ha jót akarsz magadnak, ezt a könyvet elolvasod. (könyvajánló) - szívből ajánlom! :)

2024/01/07. - írta: RiaRia

429109.jpg

Őszintén megmondom, hogy én is a következőkben ajánlott könyvet olvasva fogok fogyózni, életmódot változtatni. Nagyon ajánlom elolvasásra, mert mindent megtalálsz benne, ami a fogyókúrádhoz kell. Gyakorlatilag ez a könyv a tuti módszert mutatja be, azt a tuti módszert, amire már olyan kíváncsi vagy! Ez a tuti módszer a fogyókúrádhoz! :)

Ráadásul egy olyan könyv, ami mindenre kitér, amire neked szükséged lesz majd az elkövetkezendő napokban. Nekem mint e-könyv van meg, de érdemes könyv formában is megvenni, nem fogsz csalódni, majd meglátod. Olyan tuti recept birtokába jutsz, amit máshol eddig nem találtál meg és már olyan régóta keresed ezt a magad számára.

A könyv a következő:

DR. GERGELY ANNA  

DR. MAKRA MILÁN

Az EGÉSZSÉG TANULHATÓ c. műve. 

a (MAGYAR EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSI ÉS ÉLETMÓDORVOSTANI EGYESÜLET AJÁNLÁSÁVAL)

---------

Hogyha az egészség tanulható, akkor kezdjünk bele a könyv olvasásába és tartsuk be az ott írtakat. Mivel idézni nem lehet a könyvből, ezért csak a saját tapasztalataimat tudom megírni ezzel kapcsolatban. Láthatod, hogy nekünk íródott a könyv, egy magyar könyvről van szó, nem kell érte kilométereket utazni, hogy ráleljél, elég ha az egyik könyvesboltba bemész és megveszed magadnak. Amit kapsz cserébe az olyan rettentő sok minden, hogy alig győzöl majd hálálkodni majd a könyv elolvasása után! Velem is óriásit fordult a világ, amióta a magaménak tudhatom ezt a kitűnő könyvet, mindennap este meg reggel is ezzel fekszem le aludni és ezzel ébredek. Olyan sokrétű tudás van benne, amire szükségünk van, hogy érdemben jól tudjunk életmódot váltani. 

A legjobb, ha holnap már a könyveid között tudhatod te is ezt a remekművet, és addig olvasd, amíg sikerülni nem fog az életmódváltásod. Minden benne van, amire ezzel kapcsolatban szükséged van. Rajta hát! Induljon az az életmódváltás már holnaptól! Te leszel majd a legboldogabb, mert nem boszorkányság betartani amiket tanácsol a könyv neked. :)

 

komment
süti beállítások módosítása