Együtt sikerülni fog!

Az a bűvös január elseje. (ezennel fogadom, hogy a jövő évben ....)

2015/12/20. - írta: RiaRia

Ugye ismerős a fogadalom, az ígéret, amit mindig megismétlünk egy új év küszöbén. Miért olyan bűvös az új év első napja? Lezártuk az elmúlt évet, lehet, hogy jobban vagy éppen kevésbé jól. Lehet, hogy emiatt is fogadkozunk, mert nem vagyunk megelégedve azzal, amit teljesítettünk, de lehet, hogy újabb lehetőségekre, netán csodákra is várunk az új évben. 

Írtam, hogy a jövő évet a fogyókúrának szentelem. Én is hasonló vagyok a sok fogadalomtételt meghozó társaimhoz. Az év elejét egy intenzív fogyókúrának szentelem, kb. három hónapot, és ha remek eredményeim lesznek, folytatom a diétámat. Komoly elhatározás, mert így nem maradhatok ahogy most vagyok. Engem is elvarázsolt az új évben rejlő lehetőség. Sajnos, hogy jobban tudjak a fogyóra koncentrálni, valamit vagy valamiket fel kell adnom az életemben, hogy minden időmet a lefogyásnak szenteljem. Így vagyok most a blogírással is. Azt hiszem, hogy nem jutna időm a sok kalóriaszámolás mellett még írni is, kevés az esélye, hogy tudnám a kettőt összekapcsolni. 

Így most kénytelen vagyok búcsút mondani neked, aki olvasol, olvastál, és lehet, hogy még fogsz is olvasni az írásaim közül. Nehéz szívvel mondok búcsút, mert szeretek írni, és nagyon a szívemhez közel állsz. Ha sikerül jövő év végére beváltanom az ígéretemet, és sikerül az életmódváltás, biztos visszatérek, és megírom neked, hogyan küzdöttem meg a kilókkal. 

Mindenkinek kívánok Boldog Karácsonyt, jó egészséget az Új évben, s teljesüljön az, amit szeretnétek, drukkoljatok, mert ez az utolsó esélyem az életmódváltásra. 

Nem tudok jól elbúcsúzni, olvasd a cikkeimet, hallgasd a dalokat, amiket sok szeretettel küldtem neked, és legyél nagyon jó, mert én is szeretném, hogy jövő év végén találkozzunk újra. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha megvalósítom a régi álmom, s újra visszanyerem a régi súlyomat.

Így búcsúzóul egy egészséggel kapcsolatos videót küldök neked, hallgasd figyelemmel, mert egészségesen élni mindenkinek ajánlott, hiszen az időnk csak egyre gyorsul, mi meg nem találjuk a lépést vele. 

Küldök neked egy dalt is, s szeretném, ha mindig jókedvűen emlékeznél rám. :)

christmas-branch-1007754_1920.png

 

 

4 komment
süti beállítások módosítása