Együtt sikerülni fog!

Nincs mese. Az idén le kell fogyni.

2017/04/03. - írta: RiaRia

sun-1054779_640.jpg

98.2 kiló vagyok ma reggel, de ismét egy nagy falásroham után vagyok. Voltam a múlt héten a háziorvosnál, és próbáltam kérni étvágycsökkentőt. A válasz az volt, hogy hatékony étvágycsökkentőt nem tud felírni, mert ilyen nem létezik. Így kénytelen vagyok csak magamra hagyatkozni. Már régen tervben van véve, hogy egy teljes állapotfelmérésre szánjam el magam. Főleg a mozgásállapotra vonatkozólag, hiszen ezzel a súllyal alig-alig tudok mozogni. De a múlt héten 2x volt szobabicaj, egyszer gyalogás és 2x itthon kertészkedés. Ez is több, mint amit eddig csináltam.

A kaloriabazisba ahogy elmentettem a várható súlyértékeket, kb. április 10-én kellene 95 kilósnak lennem. Ehhez képest most vagyok 98 kiló közelében. Bő 3 kiló elmaradásban vagyok, de még talán egy kilót tudok hozni egy hét alatt a súlyomon. Ez talán nem is olyan rossz, mert a 100-as határt sikerül elkerülni egy kicsit. Ha jól fogynék, ebben az évben még mindig le tudnék fogyni kb. 62 kg-ra. Persze csak ha jól fogynék, és nem tarkítaná a fogyásomat az állandó falásroham, amivel eddig nem tudtam mit kezdeni.

A múlt hétem csináltam töltött cukkinit szójagranulátummal töltve. Elég jó íze volt, én már megszoktam a szója ízét, így semmi problémám nem volt vele, sőt, akkor napközben fogytam 40 dekát, ami jó. Rendeltem is gyorsan egy nagy szójáskönyvet, mert sűrűbben fogok enni ilyesmit. Nincs benne koleszterin, és a cukkinivel együtt jó párosítás volt. Folytatom az Atkinst, lehet, hogy a sok visszaesésnek köszönhetően újrakezdem, tehát az első két hétben csak 20g szénhidrátot fogok enni. Ha ma kezdem, ez eltart április 17-ig.

Nagyon bíztam, hogy kapok étvágycsökkentőt, külön étrendkiegészítőt nem szeretnék szedni, mert azok általában csak hasmenést okoznak, és más hatásuk nincs is. Bevetem ami egyébként is van itthon. A naturvarázsteát és a zöldteát. Az előbbi méregtelenít, az utóbbi pedig fogyaszt hosszú távon. Még a Diabess teát fogom inni, ez a cukorértéket normalizálja, és azért iszom, mert épp egy zacskó cukrot sikerült tegnap befalnom mindenestül. :(((

Ahhoz képest még csodálkoztam is, hogy az előző bejegyzéshez képest fogytam 30 dekát. Minden figyelmem az étkezésre irányul, mert olvastam, hogy a mozgás önmagában nem fogyaszt, de annak a hiánya viszont igenis, hogy hízlal. Ezért kell a rendszeres mozgás.

Hajrá! :))) Mindent bele, kezdődik újabb két hét (ismétlés!) Tarts ki, mert sokáig tart még az év, addig le kell fogynunk. :)

Hallgass meg egy dalt, és fogyjunk amilyen gyorsan csak tudunk. :)

 

 

2 komment
süti beállítások módosítása