Együtt sikerülni fog!

9 nap = mínusz 3 kiló! :)))

2018/01/23. - írta: RiaRia

weight-loss-2036969_640_1.jpg

Délben 96.8 kilót mértem, ami azt jelenti, hogy 9 nap alatt fogytam 3 kilót, ami szenzációs. Eddig még ilyen mértékű fogyásom nem volt, és valószínű, hogy ez csak a kezdeti nekibuzdulás eredménye. De kitartó vagyok már, és nem engedem meg magamnak, hogy visszahízzak bármennyit is.

Nem gondoltam volna, hogy a mindennapos edzés ennyit tesz. Mivel előtte nem mozogtam semmit, szerintem ezért ilyen látványos a fogyás. És! Bejön az Omega-étrend is, mert csak azt kell figyelnem, hogy megegyek naponta 12 egységnyi élelmiszert, ételt azok közül, amik fel vannak sorolva. Nem nehéz követni ezt az étrendet, napközben nem is vagyok egyáltalán éhes. Estefelé, amikor már nem ehetek, néha kicsit korog a gyomrom, de tudom, hogy napközben mindent ettem, amire szükségem volt, és tudom, hogy fogyókúrázom, ezért tudok tűrni is néha ha kell.

Ez a súly még ma változik, de már nincs olyan sok, amit ennem kell, mindig az ebéd a legtöbb. Így éjszaka, mivel jól alszom, éjjel is tudok fogyni, gondolom. Nem nagyon szabad mérnem magam tovább, mert elszalad velem a ló, és átesek a másik oldalra, túlságosan is fogságba ejtenek megint a kilók. Ezért csak hetente, vagy kéthetente fogok mérlegelni, de úgy látszik, hogy ez a mérlegelés most egy energialöketet ad, és jókedvem van, élvezem a fogyást, és van kedvem mindenhez. Ez is sokban segíti a súlyleadást, az, hogy jó a közérzetem.

Már a vízivás is kezd jó irányba haladni, ami szintén a fogyást segíti, mert kell a sok folyadék a szervezetemnek. Jó az idő, ez is kedvet ad, 17 fok van, és szikrázóan süt a nap, most egy kicsit "napozok" is itt ahogy süt be a nap. Élvezetes idő, de jön még a hideg is, meg a hó is, azt olvastam. Vagyis minden összejátszik a fogyásomat segítve, és én meg kihasználom ezeket a lehetőségeket, és adottságokat.

Ne hidd, hogy nem tudsz lefogyni! Én nekem is sok van még hátra, de beindult a gépezet, és én folytatom az edzést is minden nap, és a többi szabály betartását is. Írj magadnak te is szabályokat, amiket szeretnél betartani, és ami segíti a fogyásodat. A következő teendő, hogy be is kell tartani. Ne legyen sok szabály. Nekem 5 fő szabályom van, ezt mindennap felírom a noteszembe, és sorra pipálom ki, amit teljesítettem. És úgy látszik, hogy ez egyelőre elég a fogyáshoz. Csak február 15-én telik le az egy hónap kitartás programom, azután lehet váltani más stratégiát.

Higgy magadban, és hidd el, hogy képes vagy véghez vinni azt, amit szeretnél. A hatás látod, van, mikor hamar jelentkezik. :)

 

 

4 komment
süti beállítások módosítása