Együtt sikerülni fog!

Mindig van mit tanulni.

2018/01/25. - írta: RiaRia

yoga-386652_640_1.jpg

Hát, néha ezek az én szabályaim kifognak rajtam. Újrakezdem a számolást, de amit eddig tettem, annak azért megvan a látszatja. Tegnap valamiért kimaradt az edzés, így újraszámolom a hónapot. Ami a tanulság belőle, hogy másnap, azaz ma nagyon rosszul éreztem magam. Egyből rápattantam a bicajra, és láss csodát, ugyanannyit tudtam teljesíteni, mint korábban. És amit az edzés után éreztem, azt nem adnám semmiért, azt az érzést, hogy jól kifáradtam, és öröm járta át a testemet.

A kilók maradtak, nem híztam vissza, tehát érvényes az a megállapítás, hogy ha a sportolást abbahagyjuk, akkor még a szervezetünk emlékszik az előző edzésekre, és nem olyan "könnyű" visszahízni, mint azt én gondoltam. Azt hittem, hogy máris visszajönnek a kilók, de mivel mértéket tartottam, és csak egy edzés maradt ki, tulajdonképpen egy pihenőnapnak fogta fel a testem a kimaradt edzést. Ha most elkeseredtem volna, és abbahagytam volna az egész programot, no, akkor biztosan pár nap múlva már jelentkeztek volna a visszahízás jelei.

De kitartok, és csinálom tovább, már nem zavar, hogy épp hanyadik napnál is tartok, mert már egy hónapja azért rögzült valami a fejembe, és ha kicsit vétkezem, máris visszatérek az eredeti szabályokhoz. Mindig mindenből tanulunk, és mivel emberből vagyunk, nem gépek vagyunk, ezért hibázhatunk, csak tanulni kell a hibáinkból. Aki nem tanul, magára vessen, meglesz a negatív eredménye. Ezért nem baj, ha kicsit lazítunk is néha, hiszen pont a fogyókúra elején nehéz a kitartás. Később jobban belejövünk az életmódváltásba, és már hiányozni fognak az egészséges ételek, a sport, a jó alvás, a stresszmentes környezet, a pihenés, a relaxáció.

Aki mindvégig ki tud tartani, az nagyon szerencsés, de én még olyan valakivel nem találkoztam. Örülök, hogy a súlyom az megmaradt, és már igényem van a további napok sikereire. Ha minden jól megy, akkor csak júniusban fogok mérlegelni, ezt ígértem, de számtalan módon látom majd a fejlődésem. A cél júniusig 10 kiló leadása. :)

Vedd fel a ritmust, és ezalatt a fél év alatt mutasd meg, hogy sok mindenre vagy képes, és ennek lesz is eredménye, ha kitartasz. :)

 

 

 

 

 

2 komment
süti beállítások módosítása