Együtt sikerülni fog!

Újra fogytam, szuper érzés! :)

2018/04/14. - írta: RiaRia

fruit-2359703_640_1.jpg

96.5 kiló vagyok, szuperül megy le a súlytöbblet, mégha lassacskán is. Azért is lassacskán, mert nem folyamatosan fogyok, vannak napok, amikor visszajön pár deka, és kezdhetek mindent elölről. De már régen voltam ennyi, és most reggel is megőriztem a tegnap esti súlyomat. Nagyon örülök, mert a nadrágom is kezd bő lenni, a derékszíjon pedig új helyet kell keresnem, mert az is bőnek bizonyul már.

Tartom az 1000 kcal-ás étrendet, bár azért jön vissza néha egy-két nemkívánatos deka, mert teljesen még nem sikerül minden napra betartanom. De hosszabb távon így is fogyok, és most csak ez érdekel. Nem jó gyorsan fogyni, lógni kezd a bőrünk a karunkon, sőt, lehet, hogy a hasunk tájékán sem tudja követni a bőrünk a fogyást. Persze ez csak a nagy súlyfeleslegnél van.

Gyalogolok szinte minden nap, van is rá alkalmam, és ha kell ha nem, időt is tudok rá keríteni. Eddig is megtehettem volna, csak nem voltam ennyire rákényszerítve, hogy elinduljak itthonról. Igen, lusta voltam, de remélem, hogy ettől végleg megszabadulok. Van még két hónap nyárig, addig jó lenne belehúzni, amíg még jól fogyok. Szépen a grafikon alatt van a súlyom, és ez remek.

Most is a zöldségek vannak műsoron az étkezésemben, de volt, hogy megettem egy kis csokoládét, mert nagyon megkívántam. Azért szeretnék erről teljesen leszokni, és helyette egészséges ételeket enni. Kicsit versenyzek is önmagammal, tudom-e tartani az aznapi étrendet. Elhatároztam, hogy csak akkor írok a blogba, ha fogyok. Amikor nincs bejegyzés, az azt mutatja, hogy vagy visszahíztam, vagy nem fogytam. Ez jobb képet is mutat, és nem írok fölösleges bejegyzéseket. Pedig a visszahízás komoly probléma nálam, erre kell nagyon figyelnem.

Vigyázz magadra, és tarts ki a végsőkig! :) Remélem, hogy hamarosan tudok írni, és ez azt jelenti, hogy fogyok. :)

Hallgass meg egy dalt, amit sok szeretettel küldök neked. :)

 

 

1 komment
süti beállítások módosítása