Együtt sikerülni fog!

Honlapajánló és könyvajánló

2018/05/03. - írta: RiaRia

literature-3288098_640_1.jpg

Már régebben gondoltam rá, hogy pszichológust keresek fel az evészavaraim miatt. Falásrohamok gyötörtek, és még most is van, hogy belefutok ebbe. A neten találtam egy könyvet (meg is vettem), ami elvezetett egy pszichológusnőhöz, és talán ebből a könyvből és ezen a honlapon megtalálom a magam számára a segítséget.

A könyv a HVG gondozásában jelent meg, a címe és az írója pedig: DR. LUKÁCS LIZA - LENYELT VÁGYAK.

A könyvből nem tudok idézni, mert nem lehet, de most kezdtem el olvasni, és nagyon érdekes már az eleje, nagyon magamra ismertem. A könyvben találtam rá a honlapra: www.lukacsliza.hu ,amit még csak most kezdek felfedezni, de végre találtam egy szakpszichológust, aki az evészavarokkal, az elhízással és az életmódváltással foglalkozik.

A honlapon blog is van, és számtalan információ, amit mi túlsúlyosok azt hiszem, nagyon szívesen veszünk. Olvass bele a könyvbe, és nézd meg a honlapot, te is mindjárt könnyebben veszed majd az akadályokat.

Van olvasnivaló bőven, de csak akkor jutunk előrébb a kilókkal szembeni harcban, ha a tanácsokat is megfogadjuk. Ha régóta küszködsz a súlyoddal, igazán jó helyre csöppensz, mert élvezni fogod akár az olvasást, akár a tanácsokat. Én mindenesetre a szívembe foglaltam a pszichológusnő nevét, és a könyvet, amit ajánlottam, még ma ki is olvasom.

Adj magadnak egy esélyt, és feledkezz bele egy kicsit az internet világába, ahol nem mindegy milyen információ birtokába jutunk. Keress, kutass a neten is, de látogass el DR. LUKÁCS LIZA honlapjára, vagy vedd meg a könyveit.

Bízz abban, hogy megtalálod a számodra megfelelő megoldást a túlsúly és az evészavar világában. Légy nyitott a világra, és addig ne add fel a keresést és a próbálkozást, amíg el nem éred a célod.

 

 

2 komment
süti beállítások módosítása