Együtt sikerülni fog!

A szerencse egy kicsit mellém szegődött.

2016/09/09. - írta: RiaRia

happy-943517_640.jpg

95.6 kiló vagyok. :) Tervem, hogy ezen a hétvégén 95 kiló alá menjek. Egy kis méregtelenítés következik. Épp rám fér, hogy egy kicsit helyrepofozzam magam. Gyógyteák, és nyers zöldségfélék, zöldségragu szerepel ezen a hétvégén az étlapomon. Kis joghurt zabkorpával, és egy kis zabkása is belefér majd. De több nem, pihentetem a szervezetemet. Olyan jó lenne már 95 kiló alatt lenni. :) Onnan már csak egy lépés a 90 kiló, és a többi jön majd magától.

Természetesen volt falásrohamom, így örülhetek, hogy itt állt meg a mérleg mutatója ma. Zellert rágcsálva írom a bejegyzést, bár minden étkezésnek meg kéne adni a módját, mert csak azzal kellene foglalkoznom, hogy mit is eszem. Épp időben kell tudnom abbahagyni a kajálást, és ellen kell tudjak állni a falatozásnak. A szerencsének köszönhetem, hogy nem híztam, most nagyon figyelek az esti falásrohamra.

Nem tudom megbecsülni az elért eredményt. Ez nem jó. De mindig itt van egy új lehetőség, és ezt ki kell tudni használni. Egy kis naturvarázs teát iszom, vagy bevetem a szűzteát, mint méregtelenítőt. Egy-két csészével megihatunk belőlük egy nap. És egy kis koplalás is belefér, ha nagyon éhes lennék estére. Ezt kell jól megtanulni, hogy nem kell mindjárt enni, ha a gyomor jelez, lehet késleltetni kicsit az evés idejét. Először csak 10-15 percet várni, majd félóráig, sőt lehet egy órával is később enni, mint ahogy érzem, hogy éhes vagyok. Meg kell várni két étkezés között legalább 4-5 órát, leginkább öt órát, hogy minden távozzon a gyomromból.

És van egy nagyon jó szabály, amit megintcsak meg kell tanulnom. Minél hamarabb kell vacsoráznom. A lehető leghamarabb, ahogy csak tudok. Ez lehet akár délután 4 vagy 5 óra is, mert segítjük a gyomor és a máj munkáját vele. Szóval egy kis odafigyelés a részletekre, és mindjárt olvadozni fognak a zsírsejtek. Megbecsülöm ezt a napot, és igyekszem fogyni minél többet a hétvége alatt.

Hallgass meg egy dalt, és tarts velem, küzdjünk meg a kilókkal. :)

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása