Együtt sikerülni fog!

2017 - a változás éve.

2017/01/01. - írta: RiaRia

tape-403590_640.jpgNo, most jön, ami még nem volt. 98 kilóval ébredtem, egy kg visszakúszott, amin nem csodálkozom, mert sokat ettem, nem tudtam türtőztetni magam. 2017 a változás éve kell, hogy legyen!!! Nem szabad engednem, hogy a lelkesedésem alábbhagyjon. Mindig kell találnom valamilyen trükköt, ami segít a továbbhaladásban. Ma előkészületi nap lesz, nem maradt túl sok egészségtelen étel szilveszterről, így van esélyem, hogy sikerül az életmódprogramom.

Egyedül szeretném megcsinálni azt a programot, ami kiszabadít a zsíros sejtek fogságából. Amíg hatásos, addig mindenképpen a GI étrend szerint étkezem. Ma természetesen a fő ételem a lencseleves lesz, mert az kihagyhatatlan újévkor. Ha sikerül, tornázom egy órát, ez amolyan bónusz edzés, az igazi az holnaptól kezdődik. Figyelni fogom mindig a testem jelzéseit, és annak megfelelően alakítom az életem.

A rendszeresség a lényege mindennek. Szertartásokat, kis szertartásokat fogok beépíteni hetente a programomba, és ezeket meg is kell ám valósítani. Azt írja a GI DIÉTA könyv, hogy az új szertartást egy már meglévő szokáshoz kell kötni, és négy hét múlva már észre sem vesszük, és az életünk részévé vált.

Az első ilyen szertartásom lesz a folyadékfogyasztás rendszeresítése, mert nem iszom elég vizet. Minden egész órában meg kell innom egy pohár citromos vizet. Ezt könnyű lesz bevezetni, mert csak az óra állását kell figyelnem, és hozzá párosítom a pohár vizet. Mindig a könnyű szertartásoktól kezdve haladok majd a nehezebbek felé.

A mai harci feladat tehát, hogy kellő folyadékot igyak, meglegyen a bónusz egy óra edzés, és főleg lencselevest egyek főételként. 3x szeretnék enni egy nap, és később főleg a zöldségekre helyezem a hangsúlyt.

Gyere, vágjunk bele a 2017-es év nagy próbatételébe. :)

Hallgass meg egy dalt, amit sok szeretettel küldök neked. :) Buék! :)

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása