Együtt sikerülni fog!

Nagyon jó ajánló! :)

2019/08/08. - írta: RiaRia

greeting-2108635_640.jpg

Ha olvastam már jó e-bookot, akkor az Földi Rita könyve, amit szívesen ajánlok neked is megvételre. Mivel csak az ő engedélyével lehet bármit is a könyvről írni, ezért én az ő oldalát ajánlom neked nagy szeretettel.

Földi Rita Life&Trend című oldala olyan kiváló és sokrétű, hogy örömöd lesz az itt való böngészésben. Én megvettem Rita e-bookját, az ENNI ÉS FOGYNI címűt, és amikor elolvastam végre (mert minden e-bookot csak kis késéssel olvasok el), akkor döbbentem rá, hogy milyen kincset is rejt ez a könyv. Nagyon ajánlom, hogy vedd meg, mert olyan egyszerűen és közérthetően írja le Rita, hogy hogyan lehet jókat enni és közben fogyni, hogy én azóta az e-book könyvek bibliájának tartom a fogyókúrázók számára.

De ha csak a honlapon olvasgatsz, már akkor látod, hogy milyen alaposan kidolgozott oldalról van szó. Földi Rita Life&Trend oldala méltán vonzza az olvasókat, itt mindent megtalálsz, ha le szeretnél fogyni. Tulajdonképpen én akkor értettem meg, hogy miért is nem tudok lefogyni, és hogyan is kell jól fogyni, mikor elolvastam az Enni és Fogyni című e-bookot. Azt hiszem, hogy most épp nem lehet megrendelni, de előjegyzést adhatsz le az e-bookra, hidd el, nem bánod meg. Ha én már akkor, mikor megkaptam az én példányomat elolvastam volna, nem kellett volna keresgélnem diéták után, nem kellett volna olyan drasztikus fogyókúrák után kutatnom, amik csak a további evésre ösztönöztek mindig.

De szerencsére találtam annyi időt, hogy végigolvassam a könyvet, és egyből minden világos lett, és akkor már tudtam, hogy nyílt utam van a fogyás felé. Ha recepteket keresel, mind megtalálod a honlapon is, de olvashatsz egészségről, diétáról, mindenről, ami egy fogyózót nagyon is érdekel. Én csak pozitívumokat tudok mondani Rita honlapjáról, de olvass bele, majd meglátod te is.

Egyébként alakul a fogyásom is, már 87 kiló vagyok, megyek szép lassan lefelé a kilókkal. Jókat enni és fogyni, ez a cél, ne legyenek gyötrelmes napjaink még akkor sem, mikor diétázunk. :)

komment
süti beállítások módosítása