Együtt sikerülni fog!

B. Ú. É. K. !!!

2020/12/31. - írta: RiaRia

new-years-eve-5853188_640.jpg

Minden segédeszközt megtaláltam magamnak a tornához, a mozgáshoz, úgyhogy nincs semmilyen akadálya, hogy elkezdjek az új esztendőben edzeni. Változatos gyakorlatok kell, hogy szerepeljenek a műsoron. Egy kicsit bajban vagyok, ami az étkezést illeti.

Egyáltalán nem szabadna édességeket ennem a magasságomhoz képest, és az ehhez társuló súlyomhoz képest. Ez lehet, egy nagy döntés lesz a részemről, hogy lemondok az édességekről (csoki, cukorka, bon-bonok). Nincs semmilyen ok arra, hogy egyek édességeket, ezért lehet, hogy jövőre száműzöm egy jó időre az életemből.

Ami nagyon fontos, hogy "ne kattanjak rá" a fogyókúrára, ne stresszeljek tőle, nem kell, hogy mindig ez legyen a fejemben. Sokkal könnyebb úgy leadni a kilókat, hogy másfelé terelem a figyelmemet. Nincs az a görcsölés, hogy nekem most x nap alatt x kilót kell leadnom. Ez nem is kivitelezhető, esetleg egy nagyon odafigyelős módszerrel esetleg. Úgyhogy először azt kell számbavenni, hogy mit ne tegyek ha fogyni szeretnék. Csak azután jön az, hogy mit is kell tennem a súlyleadásért.

Ma van az utolsó laza napom, ami a mozgást illeti. Holnaptól már élesben megy minden, mégha ünnep is van. Ünnepek mindig lesznek, szülinapok mindig lesznek, akkor is ki kell bírni azt, hogy csak mértékkel együnk. Túlságosan sok ennivalót nem lenne szabad ennem, legalább is az elején. A vacsora kell, hogy szegényesebb legyen.

Nem szabad félni a fogyókúrától. Aki már próbált leszokni a cigizésről, tudja, hogy az sem egy egyszerű történet. Ugyanígy van a fogyókúrával is. Először is el kell szánnunk magunkat arra, hogy le szeretnénk fogyni. Azután ha van egy felépített programunk, azt tűzön-vizen keresztül kell vinni. Itt már nincs apelláta, nincs semmilyen kifogás, hogy csak még ezt a pici maradékot megeszem, utána mindent betartok. Nincs kegyelem a fogyókúra területén sem. Vagy, vagy!!! Vagy le szeretnénk fogyni, vagy csak ámítjuk magunkat. Ha két nap múlva ott találod magad a hűtőszekrény előtt, és azt tapasztalod, hogy ennivaló után kutakodsz, akkor már minden elveszett. A józan ész kell, hogy döntsön, hiszen az egészségünk a tét. Csak erre kell fókuszálni!!! Erre szabad csak koncentrálni.

Tulajdonképpen bármelyik nap el lehet kezdeni a fogyókúránkat, nem kell várni a bűvös hétfőt, amikor szerintem nem is történik meg az átalakulás, amire olyan nagyon vártunk, vagy számítottunk. Fejben kell rendet teremteni legelsőnek, minden csak azután jöhet. Ha már tudjuk, hogy bármi történik, mi végigcsináljuk, akkor lehet elkezdeni a fogyókúrát. Addig semmi értelme.

Boldog Új Évet Kívánok! :)

ui.: jövőre találkozunk!!! :)))

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása