Együtt sikerülni fog!

Tartós fogyás hosszú távon.

2016/12/10. - írta: RiaRia

breakfast-848313_640.jpg

Kitaláltam egy könnyebben követhető fogyási módszert, ami nem nagyon különbözik a 3 naponta fél kg leadásától, de nekem könnyebb számolni. Naponta 20 dkg fogyás van előírva! Szépen sorban leírom egy spirál füzetbe magamnak egymás alá, hogy naponta mennyi kilósnak is kell lennem. Azután mellé írom minden reggel, hogy hol tartok. Persze visszahíztam 98.8 kg-ra, de sikerült lefogynom most ahogy így vezetem a naplómat 97.5 kilóra.

Holnap kellene 97 kg-os legyek, ami elérhető, ha még bicajozok is ma. Kicsit bele kell erősíteni, a délelőttöt most erre szánom. Tehát ha jól számolunk, havi szinten 5 naponta kell tudni leadni 1 kg-ot, vagyis havonta 6 kg a cél. Ez kicsit erősebb fogyási ritmus, de nem lehetetlen.

Variáltam, most már nem a déli étkezést hagyom ki, hanem a vacsoránál leszek mértéktartóbb. Ez lenne az ideális, este már nincs szükség annyi kalóriára. És az örök mumus, este 6 óra után be kell tartani, hogy nem eszek többet. Nem is írok most több megkötést, amíg ez ki nem alakul rendszeresen, mert ettől lehetne fogyni, ha betartom. Ez lehetne a tartós fogyás egyszerű terve hosszú távon.

Szóval a cél, hogy holnapra 97 kilós legyek, ezért az étrendet is kicsit böjtösre fogom ma. Kb. 1000 kalóriával számolok ma, ezt kibírom a cél érdekében. Ha még sikerül sportolni is, az csak külön jó. Azt vettem észre, amikor visszahízom egy vagy két kilót, rögtön észbekapok, és hamar sikerül visszafogynom. Vagyis kezd kialakulni egyfajta használható terv és életszemlélet a fogyáshoz. Nagyon ügyelek a decemberre, mert sok lesz a sütemény, a zsíros étel nálunk, ki kell bírnom, hogy ne egyek túl sokat, sőt egyáltalán ne egyek ezekből.

Tartós fogyást hosszú távon csak akkor érhetek el, ha minden áldott nap foglalkozom a fogyókúrámmal. Ez néha más dolgok rovására megy, de jó lenne, ha tudnám is tartani a súlyt, amit lefogyok.

Gyere, folytassuk onnan, ahol épp most tartunk, sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, ha sikerül egy-két csúnya kilótól megszabadulnunk.

Hallgass meg egy dalt, amit sok szeretettel küldök neked. :)

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása