Együtt sikerülni fog!

Fogytam!!! :)))

2017/09/27. - írta: RiaRia

noodles-2733636_640.jpg

97.5 kiló vagyok, vagyis fogytam végre, aminek nagyon örülök. Tartani kell most ezt a súlyt, és nem szabad visszahízni. Amióta nem fogyókúrázom, több édességet is ettem, és ennek ellenére fogytam. Vagyis sokkal felszabadultabban élem a napjaimat, nem köt a diéta, de próbálok jól étkezni, amennyire tudok. Nézzük, hogy mára mit tartogat a menü nekünk:

Étrend:

Reggeli: 4dkg sonkaszalámi (65 kal), + 2dkg húskrém konzerv (66 kal), + 1db zöldpaprika (10 kal), + 5dkg barna kenyér (125 kal), + 2dl eperturmix (100 kal),

Tízórai: 2dl kakaó (132 kal), + 1 szelet Hamlet (35 kal),

Ebéd: 150g zöldborsóleves (99 kal), + 125g csirkecomb gombával töltve (149 kal), + 100g céklás almasaláta (38 kal),

Uzsi: 1db őszibarack (49 kal), + 1 szelet Abonett (16 kal),

Vacsora: 1 közepes melegszendvics (218 kal), + 200g uborkasaláta (84 kal),

_______________

Összesen: 1186 kalória,

49% szénhidrát, 24% fehérje, és 27% zsír, (ami megfelel 67g fehérjének, 140g szénhidrátnak, és 34g zsírnak),

_______________

A mai motiváló mondat a következő: NINCS MESE! LE KELL FOGYNI!!!

_______________

A fehérje kicsit több, de ez sosem volt baj, a kalóriaértéken belül vagyunk, ez egy jó étrendnek számít, és ráadásul finom is. Sokan a monoton étrendnek a hívei, gyakran esznek ugyanazt napokig, mert vagy megszokták, vagy mert szeretik. Sok előnye is van a monoton étrendnek, és ha figyelünk arra, hogy mindent megkapjon a szervezetünk, akkor nincs is vele semmi baj. Mégis, a változatos étrend jobban kielégíti a követelményeket, nem kell annyira odafigyelni, hogy minden tápanyag a tányérunkon legyen, hiszen mindenből eszünk mértékkel.

Ha valaki figyeli egy kicsit a kalóriatáblázatot vagy a GI értékeket, nagyobb sansza van, hogy jól be tudja tervezni a napi menüjét. Én most az egyszerűség kedvéért az ököl, marok, tenyér, stb. mértéket veszem alapul, ha meg akarom becsülni az adagméreteket. És jóval kisebb tányérból eszem, mint előtte. Van, amikor az "edd a felét" a jelszó, és már nem is szedek annyit a tányérra az ételből, hogy teljesen jóllakjak, csak 3/4 részig töltöm meg a gyomromat, mert tudom, hogy a jóllakottságérzés csak 20 perc múlva érezteti a hatását.

Minden trükköt be kell vetni a cél érdekében, legyünk változatosak, ötleteljünk, és találjuk ki, hogy mi jó a testünknek.

Hallgass meg egy dalt, amit sok szeretettel küldök neked. :)

 

 

komment
süti beállítások módosítása