Együtt sikerülni fog!

Még nem késő csatlakozni.

2019/10/23. - írta: RiaRia

inspiration-1514296_640.jpg

Már írtam neked Szászhegyessy Zita 30 napos KIHÍVÁS programjáról, most vasárnaptól, illetve inkább hétfőtől ismét van 30 napos 15 perces torna. 

Én tovább mentem, és csatlakoztam a Mindennapi Lendület programhoz is, ez nem kötelező és bármikor visszamondható. Amikor megláttam azt a fantasztikus munkát, amit Zita ebbe a programba beletett, azonnal tudtam, hogy jó helyen járok. Minden tetszik, ami elérhető ezen program keretében, és ez elég motiváló erő a mindennapos sporthoz. A tornát csak úgy tudom csinálni egyelőre, ahogy tőlem futja, de ez később változni fog. 

Ezen az linken tudod megnézni, hogy mit írtam korábban Zitáról, és innen tovább is tudsz menni ha érdekel a program téged is. Érdemes áldozni az egészségünkért, és érdemes naponta sportolni, mozogni, jókat enni, és jókat pihenni is. 

Ez most csak ilyen rövid bejegyzés, mert csak a figyelmedet szerettem volna felhívni erre a nagyszerű lehetőségre. Gyere és tegyél önmagadért egy kicsit, napi 15 perc nem nagy áldozat. Nem fogod megbánni, azt garantálom.

 

 

komment
süti beállítások módosítása