Együtt sikerülni fog!

Fogyiblog ajánló.

2016/03/20. - írta: RiaRia

chamomile-829220_640.jpg

Egy blogot ajánlok a figyelmedbe, sokat tanulhatunk ha olvassuk. Héder Évi blogját ajánlom, tőle már ajánlottam videót neked, és szívesen ajánlom a blogot is, mert dietetikustól kapunk ötleteket hogyan fogyjunk, hogyan fogjunk hozzá a diétánkhoz, és mi ronthatja el a fogyókúránkat, ha már belekezdtünk. Most vagyok 96.5 kiló, elég sokat híztam vissza, de ennek a súlynak most nagyon örülök. 

A blogot itt találod: lefogynideokosan.blogspot.hu 

Nekem is most szükségem van egy dietetikus véleményére, arra, hogyan fogyhatunk hatékonyan, mit csinálunk jól és esetleg rosszul a diétánk során. Mire figyeljünk, mit tartsunk be, hol kezdjük el, és hogyan folytassuk. Ha van kedved, olvass bele. Erőt lehet meríteni a folytatáshoz, és ha megrekedtünk esetleg, akkor biztató szavakat találunk, hogy ne hagyjuk abba a fogyónkat.

Sose gondold, hogy nem éri meg fáradozni az álomsúlyunk eléréséért. Mindent be kell vetni, minden tudásunkat elő kell varázsolni valahonnan, lehet, hogy épp ma van az a nap, mikor beindul a fogyó, vagy olvasunk egy mondatot egy blogban pl., és az ad majd erőt a folytatáshoz, meglesz a kellő motiváció a haladáshoz.

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása