Együtt sikerülni fog!

Na, de mától aztán tényleg.....!

2015/09/15. - írta: RiaRia

Mindig így kezdődik. Na, de mától aztán tényleg mindenre odafigyelek. Mától tornázom, gimnasztikázom, nem eszem sokat vagy csak a felét mint eddig, ... és aztán borul minden. Mivel ezt a blogot találom a legideálisabbnak arra, hogy fogyjak is, ezért gyakrabban kell leírnom, hogyan is haladok, és mik a buktatók a fogyásnál.

success-413093_640.jpg

Igen! Lépésenként kell haladni, egyről a kettőre, nem pedig visszafelé. Minden egyes lépcsőfokért külön meg kell küzdeni. És a jutalmazás sem maradhat el az elvégzett munka után. Ezt a fogyókúrát, diétát is csak úgy kell tekintenem, mint egy elvégzendő feladatot. Olyan szépen le van írva mindenhol, a neten, a könyvekben, hogy márpedig figyeljünk önmagunkra ha fogyni szeretnénk. Mégpedig megkülönböztetett figyelemmel kell lennünk, mert hajlamosak vagyunk elcsábulni.

A nagyon szigorú szabályokat irtó nehéz betartani. De valamilyen stratégia azért kell a fogyáshoz, és ez a rendszeresség. No, meg a gyakorlás. És így együtt a rendszeres gyakorlás minden nap, plusz még egy kis odafigyelés arra mi is legyen azon a tányéron reggeli, ebéd, és vacsora gyanánt, meg kell hogy hozza a sikert. Minden nap este olvasd el a blogodat, ha vezetsz ilyet, és értékeld. Nos, én meg sem merem nézni, hogy egy évvel ezelőtt honnan is indultam. Pedig mindig, minden bejegyzésben ösztönöztem magam, hogy sikerüljön a változás.

Be kell tudnom vállalni a mostani súlyomat, és arra kell gondolnom, több hónapom van arra, hogy változtassak. De ezeket a hónapokat ki is kell tudnom használni.

Súlyom ma reggel = 88, 6 kiló

Terv: hetente legalább 3x1 sportolás, ami bármi lehet, de jóérzéssel töltsön el. Amíg fogyok ettől, addig oké, de ezt rendszeresen csinálni kell, különben visszajönnek a leadott kilók.

Hogy ne legyen több - na, de mától aztán tényleg...! mondat, kezdjük is mindjárt a reggelt egy jó kiadós sporttal, ha van rá időnk. :)))

Küldök is egy jó dalt, hogy több kedved legyen a folytatáshoz is. :) Meglátod, megéri a fáradság! :)

 

 

 

 

 

2 komment
süti beállítások módosítása