Együtt sikerülni fog!

Pontokba szedett igazság.

2016/08/12. - írta: RiaRia

question-mark-457454_640.jpgÖsszegyűjtöttem, vajon miért nem megy a fogyás és mit kell tennem érte. Nagyon nagy önfegyelemre van szükségem, hogyha eredményt is fel szeretnék mutatni. Gyerünk, hajrá! - menni fog! :)

Amiért nem megy a fogyás:

1. - mozgásszegény életmód, 2. - kevés folyadék naponta, 3. - nem főzök magamra, 4. - nem tartom be az alapszabályokat sem, 5. - diéta be nem tartása, 6. - túl nagy célt tűzök ki magamnak, 7. - nem működök napi szinten, 8. - nem vagyok felkészülve a napi kihívásokra, 9. - nincs konkrét diétám, 10. - magányosan fogyózom, 11. - keveset alszom, 12. - nem tudom tűrni az éhséget, 13. - falásrohamok, 14. - nem szerveztem át az életem érdemlegesen, 15. - nem tudom, mennyi kalóriát is eszem egy nap alatt, vagyis nem vezetek étkezési naplót.

_________________________

Mit kell tennem, hogy fogyni tudjak:

1. - konkrét cél kell, amit részekre kell bontani, és teljesíteni is tudni kell, 2. - következetesnek kell lennem magammal szemben, 3. - azt kell erőltetni, ami nehezebben megy, 4. - szabályokat kell felállítani, 5. - nem szabad visszahízni, 6. - mértékletesség, 7. - rövid és hosszú távú tervek kellenek, 8. - felelősséget kell vállalni magamért, 9. - nem szabad csodára várnom, 10. - ki kell hoznom magamból a maximumot, 11. - változtatni kell az életstílusomon, 12. - hogy változzon valami, ahhoz tenni is kell, 13. - el kell dönteni, hogy a jövőt hogyan képzelem el, 14. - nem szabad a fejemet a homokba dugni, 15. - az utat mindenkinek magának kell megtennie.

_________________________

Itt az idő! Most még le tudok fogyni. Van esélyem rá. Aránylag rendben van a fizikai testem, a szerveim jól működnek még. Épp ezért kell észbekapnom! Egy napot részekre fogok bontani, órákra, percekre, és csak ezekre az időkre kell koncentrálnom. Szépen, sorban teljesítem, amit előírok magamnak. Mivel nincs konkrét diétám, ezért ezen változtatni fogok, és ha kiválasztom a diétámat, foggal-körömmel végig kell vinnem.  

A sok sok kérdőjelre megfelelő válaszokat kell találnom.

Küldök neked egy jó dalt, hallgasd meg, és tervezz te is. :)

 

 

komment
süti beállítások módosítása