Együtt sikerülni fog!

Szuper program indul a jövő héttől.

2016/10/13. - írta: RiaRia

women-1178187_640.jpg

Eltelt egy hét, és még mindig ugyanott tartok. 98 kiló vagyok, de ezen a héten még nem tudok újat nyújtani. Azonban a jövő héttől lelkesen követni szeretném az egy hónapos szuperfogyi programot. Lehetett volna jobb eredményem is, csak nem figyeltem kellőképpen. Minden áldott nap figyelni kell a diétára, az életmódváltásunkra, mert visszájára sülhet el a fogyókúránk. Nem tudom, lesz-e elég energiám folytatni, de így nem maradhatok ezzel a súllyal. Majdnem megint 100 kg a súlyom! :((( Próbálok egészségesen étkezni, de ezek az esti órák kikészítenek. Mindent bele alapon túleszem magam.

Nagyon kíváncsi leszek, ha minden tanácsot követni tudok, mennyit is fogyhatnék egy hónap alatt. Ennél tovább nem érdemes terveznem, még ez is sok, elég egy heti tervet betartani szép lassan. Kell, hogy tudjak időt áldozni a fogyóra. Minden lépést követnem kell. Az estéket rászánom, hogy kidolgozom a másnapi tervet, és szelíd erőszakkal ösztönzöm magam a folytatásra. - Mindig közbejön ugye valami. - mondhatnám, de ez nem jó érv, mert arra van időnk, amire áldozunk az életünkből. De az biztos, hogy egy telefonhívás, vagy egy váratlan vendégsereg nem boríthatja fel a napi tervemet. Mindig vissza kell térni ahhoz a tervhez, ami egy napra adva van.

Volt idő, mikor elkezdtem jógát tanulni. Van is több könyvem hozzá. Azt hiszem, hogy újra kellene lapoznom ezeket a könyveket, és még a plusz három videó is segíteni fog, hogy időnként kikapcsolódjak. Jó hatása van a jógának. Érdemes egy alapszinten elsajátítani. De ha csak megközelítjük az alapokat, már akkor is tettünk az egészségünkért valamit. Hosszú távon pedig nagyszerű hatást érhetünk el.

Mindegy mit, de mozogjunk, és tartsuk az előírt étrendet, valamint változtassunk a viselkedésünkön úgy, hogy azt be tudjuk illeszteni mindig a mindennapos programunkba. Hajrá! :)))

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása