Együtt sikerülni fog!

Alakul a diéta. :)))

2017/04/23. - írta: RiaRia

enthusiastic-1840031_640.jpg

Eddig jól bírom a mai napot, fél négy van, és 97.2 kiló vagyok. A holnapi étrendben elég sok zsíros étel szerepel, még a húsvéti maradék sonkát és kalácsot pusztítom el, hogy ne kelljen kidobni. Semmi baja, jóízű, és finom vacsora lesz belőle. Talán, ha így haladok, estére is a 97 kiló közelében maradok, így esélyem van holnap egy jobb eredményre. Jó, hogy számolom a kalóriát, csak néha jön rám az ehetnék, de akkor nagyon. Van, mikor ki tudom védeni, de van, mikor muszáj ennem. Nem erőltetem, hogy drasztikusan böjtöljek, amikor éhes vagyok, eszem, mert így érzem jól magam. Semmi ingerlékenység, vagy idegesség nincs a fogyó miatt, rendeződni látszik, hogy érzelmi alapon is jól tudom kezelni a diétát. Lássuk a holnapi étrendet:

Étrend:

Reggeli: 1db (115g) narancs (54 kal), + 2dl paradicsomlé (38 kal),

Tízórai: 1db (115g) narancs (54 kal),

Ebéd: 1 adag (360g) tejfölös zöldbableves (179 kal), + 1 közepes (70g) rántott csirkemell (147 kal), + 5db savanyú uborka (36 kal),

Uzsi: 1db (115g) narancs (54 kal),

Vacsora: 6dkg füstölt sonka (zsíros) (227 kal), + 1 szelet (50g) fonott kalács (143 kal),

Nasi: 2dl tejeskávé (cukor nélkül) (56 kal),

___________________

Összesen: 988 kalória.

42% szénhidrát, 22% fehérje, és 35% zsír, (ami megfelel 55g fehérjének, 104g szénhidrátnak, és 39g zsírnak).

___________________

A holnapi motiváló mondat a következő: SOSE HAGYD MAGAD LEGYŐZNI!

___________________

Jó eredményt várok holnapra, igyekszem visszatartani magam a túlevéstől este. Az jó, hogy írom, hogy mennyit vétkeztem egy nap, mert így ez is visszatartó erő, meglátszik a bejegyzésben, hogy egy kicsit gyenge az akaraterőm, és ezt nem jó látni, így törekszem arra, hogy csak jót kelljen beírni másnap.

Alakul a diéta is, alakul a súlyom is, és alakul az akaraterőm is. Kialakult egyfajta ritmus, és jó, hogy sok narancs van most itthon, legalább eszek gyümölcsöt is, és próbálok zöldségféléket is beilleszteni ebédre.

Gyere, tarts velem, kezdenek jól menni a dolgok, és ilyenkor jobb a kedvünk is, főleg ha lefelé mozdul a mérleg mutatója. :)

Hallgass meg egy dalt, s tarts velem! :)))

komment
süti beállítások módosítása