Együtt sikerülni fog!

A fogyókúrák hatástalanok hosszú távon!

2017/09/19. - írta: RiaRia

island-2722471_640.jpg

Befejeztem a fogyókúrát, mint olyat, igyekszem egészségesen táplálkozni ahogy tudok. 98.9 kiló vagyok, a tervemhez képest 3 kilóval vagyok elmaradva. Voltam dokinál, és azt mondta, ha nem akarom, hogy ízületi problémáim legyenek, azonnal le kell fogynom, mert tetetmes súlyfeleslegem van, ezért fáj mindenem. Mától igyekszem több zöldségfélét, gyümölcsöt enni, főzelékeket és salátákat illesztek az étrendembe. Ez az az út, amin el kell indulnom. Még a babfélék áldásos erejét is kipróbálom, több könyvben olvastam róluk, hogy nagyon jól beilleszthetők az egészséges étrendbe. Nos, nézzük, hogy mit kínál a mai nap nekünk:

Étrend:

Reggeli: 5dkg kenőmájas (167 kal), + 1db közepes paradicsom (17 kal), + 5dkg félbarna kenyér (123 kal), + 2dl kakaó ital (132 kal),

Tízórai: 115g gyümölcsdarabos joghurt (95 kal), + 1 szelet Abonett (16 kal),

Ebéd: 150g paradicsomleves betütésztával (68 kal), + 10dkg sült csirkecomb (149 kal), + 10dkg cukkini (17 kal),

Uzsi: 1 közepes alma (95 kal), + 1 közepes sárgarépa (24 kal), + 1 szelet Hamlet (35 kal),

Vacsora: 5dkg házi omlett (1 tojásból) (75 kal), + 100g párolt kelbimbó (42 kal),

___________

Összesen: 1056 kalória,

Ez egy tökéletes menü!!! :)

49% szénhidrát, 23% fehérje, és 28% zsír, (ami megfelel 60g fehérjének, 128g szénhidrátnak, és 32g zsírnak),

___________

A mai motiváló mondat a következő: A FOGYÓKÚRÁK HATÁSTALANOK HOSSZÚ TÁVON!!!

___________

Az uzsonnánál lévő alma és sárgarépa reszelve értendő. Együnk jóízűen, eleget, és sose maradjunk éhesek, mert ez egy lavinát indít el a testünkben. Igyekezzünk a természetes ételekhez vonzódni, néha lehetünk egy kicsit vegetáriánusok is, nem kell mindig annyi húst vagy állati eredetű ételt ennünk.

Legközelebb halat eszünk majd, ezt nem mindenki szereti, de jó hatással van a szervezetünkre, így néha beilleszthetjük az étlapunkra. Sok finomság vár még ránk, jó, ha kordában tartjuk az étvágyunkat. Ugye nem nagyon szerepelnek sütemények, csokik a menütervekben, néha egy-egy Túró rudi a megengedett. Ha nem bírod ki, hogy ne egyél süteményeket, akkor is tarts mértéket, legfeljebb egy-egy darabot egyél meg egy héten. Nem éri meg elrontani a jól kialakított étrendet, de egy kis bűnözés azért biztosan belefér.

Mától gyalogolok is, ma is megyek egy kis felfedező útra. Ha még tornázni is sikerül, az csak hab lesz a tortán. :) Muszáj leadnom a felesleget, de hosszú távra tervezek, mert hirtelen úgysem tudok lefogyni.

Tarts ki te is, és egyél egészségeset! :)))

Hallgass meg egy dalt, és folytasd az életmódváltást. :)

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása