Együtt sikerülni fog!

Zita és a Mindennapi Lendület

2022/05/01. - írta: RiaRia

motivation-ga75a4663f_640.pngÚjra van csatlakozás Zita Mindennapi Lendület csoportjához. :) 15 perc torna mindennap, ami felpezsdít, és új erőt ad a mindennapokban. Ne habozz, fantasztikusan jó érzés, amikor teljesítettél egy kihívást. Persze mindenki annyit tornázik, amennyi kedve van, lehet növelni az intenzitást is, és az időt is.

Ha nem tornázom, hiányzik a torna, amikor meg el kéne kezdeni, sokszor hezitálok, kifogásokat keresek magamnak. De visszaemlékszem, milyen jó tornák voltak Zitával, és még amikor nem tudtam megcsinálni egy-egy gyakorlatsort, akkor is volt más alternatíva, egy könnyebb verzió, ami kisegített a bajból.

Ha edzésben szeretnéd tartani magad, akkor mozgásban kell lenned, és ehhez nyújt Zita megoldásokat:

Mindennapi Lendület

Élvezem, hogy 100 kiló közelében járok, ezt szeretném tartóssá tenni, és folytatni a fogyást egészen kb. 70 kilós súlyig. A többi majd akkor dől el, ha elértem ezt a súlyt. Ha belegyorsítanék, még ebben az évben elérhetném a 70 kg-os súlyt, december végére. Ez a most előtérbe került új célom. Meg tudom csinálni, mert érzem minden porcikámban, hogy edzeni kell, különben leépülnek az izmaim szépen lassan.

Úgyhogy, gyerünk, nincs megállás, indul a mindennapos torna! :)

Gondold át, szükséged van-e több energiára, jókedvre, örömre, és vitalitásra? Mert ha igen, tarts velem, és főleg Zitával, tornázz mindennap egy kicsit! :)

A mai motiváló mondatunk a következő:

Minden nap csodás lehetőségeket rejt magában. Fedezd fel! :)

Hallgass meg egy dalt, hallgasd szeretettel. :)

 

 

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása