Együtt sikerülni fog!

Tudom-e tartani az ütemtervet?

2022/06/29. - írta: RiaRia

flower-gc35c7bd9f_640.jpg

Sok mindentől függ a fogyásunk, úgyhogy nagyon nem jó kiemelni semmit sem, mert az összhatás az érdekes, mindig minden mindennel összefügg.

Még a rosszkedved is befolyásolhatja a fogyás ütemét, sajnos a rossz irányba. Úgyhogy erre nagyon figyelni kell. Ha nincs jó kedved, nem eszel olyan jót és jól, és nincs kedved tornázni sem. Nem biztos, hogy megcsinálod ami számodra arra a napra ki van adva feladatnak, és még össze is veszhetsz önmagaddal is és másokkal is. Ezért mindig ápolni kell a jókedvünket, figyelni kell a hangulatunkra nagyon.

Ha nem aludtad ki magad eléggé, máris diszkomfort érzésed lehet, nincs kedved semmihez, és álmos leszel egész nap, nem tudsz jól teljesíteni. Még nyáron is ügyelni kell a pihenés helyes arányára. Ha túledzed magad, az sem vezet semmi jóra, csak a kedved megy el vándorútra megint. Óvatosan kell belebuzdulni mindenbe, hogy bírjuk a strapát, és meglegyen az összhang, a harmónia az életünkben.

Nekem is ezektől függ, hogy tudom-e tartani az ütemtervemet. A lányom azt mondta, hogy ami a gyomorrontással lement sok kiló, az mind vissza fog vándorolni. Nem jó előrejelzés, mert már kezdek örülni, hogy milyen jól 100 kiló alatt vagyok. De próbálom kicselezni az átlag hiedelmet, és próbálok olvasni a neten én is, hogyan lehet jól súlyt megőrizni. Most ez a célom, hogy tartsam a súlyomat.

Az 5 kiló/hó fogyást a tornára hagyom, akkor valószínűbb, hogy tudom ezt tartani. Még most sem jöttem rendbe teljesen, nagyon megkínzott a betegség. De már százszor jobban vagyok, mint voltam az elején.

Úgyhogy nem baj, ha csúszik majd az ütemtervünk, a lényeg, hogy mindennap foglalkozzunk kicsit a fogyóval is. Nem kell túlzásba vinni, de időt mindenképpen kell rá szánni. Nem kell, hogy minden gondolatunk a fogyi legyen, mert ha egy kicsit el is feleded, még az sem baj. Nem görcsölsz annyit rajta, mással is tudsz foglalkozni, és ez kell, hogy néha eltereljük a figyelmünket róla.

A mostani motiváló mondatunk a következő:

Légy mozgásban mindig, legyen jókedved mindig, és ne foglalkozz mindig csak egy dologgal, légy változatos mindenben. :)

ui.: - Ha figyeled magad mit csinálsz egy napodon, hamar kiderül, hogy a jó irányban haladsz-e vagy sem. Mert ha mindig csak egy valami köti le a figyelmedet, elsikkadhatsz más, fontos dolgok mellett.

 

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása