Együtt sikerülni fog!

A nagy fogyás!

2016/09/18. - írta: RiaRia

tea-755689_640.jpg

Nézem a nagy fogyás videóit. Nézd velem együtt az előtte-utána képeket, és rájössz, hogy érdemes belevágni a diétába. Mindent megér egy olyan pillanat, mikor látod saját magad átalakulását.

A Nagy fogyás előtte-utána megmutatja neked, hogy ha van kitartás, ha van akaraterő, ha van egy kis türelem, máris nagy eredményeket érhetünk el. Tudom, könnyű ezt így bemutatni, és nézni, de nem lehetetlen végigcsinálni. Nekem most ez ad erőt, hogy tudom, másnak is van súlytöbblete, de ők tesznek is azért, hogy új életet élhessenek. Mindenki előtt bevállalták, hogy túlsúlyosak, és mindenki előtt bevállalták a gyengeségeiket is. Nézz meg egy-két ilyen nagy fogyás videót, a hatás nem marad el.

Külföldön népszerű ez a fajta fogyókúrás verseny. Nálunk is volt, lehetne többször is, mert azt hiszem, hogy a mi országunk is az elhízott nemzedékek között van. Már csak ha az egészségünket nézzük, akkor is van bőven tennivalónk. Tanuljunk a videóban látható szereplőktől, és fogadjuk meg, hogy mától, de legkésőbb holnaptól mi is változtatunk egy kicsit az életvitelünkön.

Motiváld magad! Legyenek céljaid, amiket szeretnél elérni. Lebegjenek mindig a szemed előtt ezek a célok, és érezd, hogy tudsz is tenni értük. :)

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása