Együtt sikerülni fog!

Újraformálhatjuk a testünket.

2017/05/19. - írta: RiaRia

coffee-2306471_640.jpg

98.2 kilóra ébredtem, valami megmozdult talán, reménykedem, hogy csak lefelé megyek a kilóimmal. Figyelek a szénhidrátokra most egy kicsit, mindig olyan szénhidrátot együnk, ha tehetjük, ami lassan felszívódó szénhidrát, pl. a zabkása is ilyen. Keljünk korán, és menjünk aludni időben, hogy kellően kipihenjük magunkat. Én most túl sokat alszom, biztos attól, hogy meleg van, de figyelek erre is, és felhúzom a vekkerórát reggelre. Nézzük a mai menüajánlatot:

Éterend:

Reggeli: 5dkg sajtkrém (113 kal), + 1 szelet félbarna kenyér (172 kal), + 1 közepes paradicsom (17 kal),

Tízórai: 2dl (2,8%) tej (124 kal), + 1 szelet Abonett (16 kal),

Ebéd: 8dkg sült csirkemell (119 kal), + 10dkg csőben sült zöldbab (155 kal), + 2dl paradicsomlé (38 kal),

Uzsi: 1 közepes alma (95 kal), + 1 szelet Abonett (16 kal),

Vacsora: 100g szárnyas saláta (262 kal), + 1 közepes paradicsom (17 kal), + 2dl tea (ízesítés nélkül) (0 kal),

__________

Összesen: 1145 kalória,

Mozgás: 1 óra kertészkedés,

36%szénhidrát, 19% fehérje, és 45% zsír, (ami megfelel 55g fehérjének, 102g szénhidrátnak, és 56g zsírnak),

__________

Ebben a menüben sok a zsír, 20g-mal több, mint kellene, én délben a csőben sült zöldbabot lehet, hogy kihagyom, csak a csirkemellet eszem meg. Vagy ha sikerül megcsinálni a zöldbabot, kihagyom este a szárnyas salátát, vagy-vagy, valahogyan csökkenteni kell a zsírt, de a kalóriaérték az rendben van, alatta van a határértéknek. Lehet szabadon választani. Ha megesszük az egész menüsort, akkor sem történik nagy tragédia, a mozgással kiegyenlíthetjük.

Ha tehetjük, legyünk sokat friss levegőn, megfelelő ételekkel tápláljuk a testünket. Ha nyugodtabbak szeretnénk lenni, együnk szénhidrátot, ha élénkebbek, akkor fehérjét. Kezdjük reggeli tornával a napot, 5-10 perc lehet, hogy belefér a reggeli programba is.

A legjobb ételek egyszerűek, és olcsók. Nem muszáj kiköltekeznünk, a növényi alapú étrend boldogabbá teszi az embert. Most több lehetőségünk van zöldséget és gyümölcsöt enni, nagyobb a választék, mint télen. Minden egyes nappal több energiánk lesz, és vidámabbak leszünk, jóérzés tölt el minket, és nem utolsó sorban a kilóktól is könnyebben megszabadulunk. :)

___________

Mai motiváló mondat a következő: EGY NAGY TÁL ZÖLDSÉG CSAK 200 KALÓRIÁT TARTALMAZ!!! :)))

___________

Hallgass meg egy dalt, és győzd le az éhséget és a kóros étvágyat. :)

 

 

komment
süti beállítások módosítása