Együtt sikerülni fog!

A természet nem ismer betegségeket.

2017/06/02. - írta: RiaRia

flamingos-1619415_640.jpg

Még az éjszaka csöndjében járunk, mivel nem leszek itthon, így most írom le a mai étrendet. Jól indul a fogyóm, 97.5 kiló vagyok, tartottam az előző napi súlyt. Sokat gondolkodom, hogy miért kell ennyi év, mire valami kis halvány eredményt elérjek. Hogy eljussak arra a szintre, hogy felérjem ésszel miért is van szükségem az életmódváltásra. A hiba a gondolkodásomban van, de végül mégiscsak belátom, hogy ha mindig csak eszem, az nem vezet semmi jóra. Itt tartok, innen kell elkezdeni, illetve folytatni addig, amíg le nem tudok fogyni. Nos, lássuk mit rejt a mai étrend:

Étrend:

Reggeli: 8dkg körözött (102 kal), + 1db zöldpaprika (10 kal), + 1db korpás zsemle (123 kal),

Tízórai: 1db narancs (54 kal), + 1 szelet Abonett (16 kal),

Ebéd: 125g pirított busafilé (132 kal),

Uzsi: 200g natúr joghurt (148 kal), + 1 szelet Hamlet (35 kal),

Vacsora: 250g csőben sült sonkás karfiol (387 kal), + 2dl paradicsomlé (38 kal),

_________

Összesen: 1045 kalória,

43% szénhidrát, 24% fehérje, és 33% zsír, (ami megfelel 63g fehérjének, 110g szénhidrátnak, és 38g zsírnak),

_________

A mai motiváló mondat a következő: A TERMÉSZET NEM ISMER BETEGSÉGEKET.

_________

"A természet nem ismer betegségeket, csak öreg és fiatal testsejteket." "A szabadban élő állatok életük végéig megtartják szép bundájukat, toll- vagy pikkelyruhájukat, mert sejtjeik teli vannak karotinnal és más védő tápanyagokkal. Ez pedig annak köszönhető, hogy élettanilag helyesen táplálkoznak, vagyis csak azt fogyasztják, amit a szervezetük megkíván." (Klaus Oberbeil - Vitaminnal frissen, fürgén, egészségesen)

Vigyázzunk a testünkre, a sejtjeinkre, hiszen ettől függ, hogy egészségesek vagyunk-e. No, és a fiatalságunkat is csak akkor őrizhetjük meg, ha odafigyelünk, hogy helyes ételekkel tápláljuk magunkat. Együnk helyesen és mozogjunk sokat.

Hallgass meg egy dalt, és alakítsd ki a mai napirendedet. :)

 

 

komment
süti beállítások módosítása