Együtt sikerülni fog!

Melegben nem is vagyunk nagyon éhesek. - Igyunk sok limonádét.

2017/06/25. - írta: RiaRia

lime-2353741_640.jpg

97 kiló vagyok, ez szuper a mostani helyzetemben. A mai menüt akárhogyan is variáltam, túlléptem a saját kereteimet, de ez nem baj, legközelebb lehet csökkenteni az adagokat. Igazi magyaros ételsor, aki szereti a házi konyhát, örülhet, mert kiélvezhetjük a kreativitásunkat. Sok jó étel szerepel, lássuk, hogy mi is a mai menü:

Étrend:

Reggeli: 2db tükörtojás kevés olajon (209 kal), + 1 szelet félbarna kenyér (172 kal), + 1db csemege uborka (7 kal), + 2dl tejeskávé (104 kal),

Tízórai: 2dl kefír (132 kal), + 1 szelet Abonett (16 kal),

Ebéd: 200g Gulyásleves (házi), (116 kal), + 50g túrógombóc (85 kal),

Uzsi: 1 közepes alma (95 kal), + 1 szelet Dexi (27 kal),

Vacsora: 4dkg Tavaszi felvágott (70 kal), + 2dkg húskrém konzerv (66 kal), + 1 szelet félbarna kenyér (172 kal), + 5dkg reszelt sárgarépa (20 kal),

_________

45% szénhidrát, 21% fehérje, és 34% zsír, (ami megfelel 67g fehérjének, 142g szénhidrátnak, és 49g zsírnak),

Itt a zsír kicsit több, (13 grammal).

_________

A mai motiváló mondat a következő: ALKALMAZKODJUNK AZ ÉVSZAKHOZ.

_________

Nálunk most rántott cukkini megy rántott cukkinivel, mert nagyon beindult a termés, és úgy nő, mint a gomba. :) De szeretjük, és nagyon laktató tud lenni, nagyon sokat lehet megenni belőle büntetlenül, ami nem egy hátrány. Kölönböző főzelékekkel variálom, így most kicsit eltérek a napi menütől, van, mikor a frissen sült újkrumpli mellé esszük, ami kívül ropogós, belül omlós, igazi csemege így nyáron. Nem lehet megunni. :)))

Holnap kenőmájas, szilvaleves, rakott karfiol, málnaturmix, és melegszendvics lesz, érdemes felkészülni alapanyagokból, de lehet alkalmazni a korábbi ételsorokat is, vagy szabadon választott menüt is lehet enni. A lényeg az egyszerűség, ne bonyolítsuk azt, amit nem muszáj. Ilyen melegben nem is olyan éhes az ember lánya, inkább a folyadékmennyiségre kell jobban ügyelni. Igyunk elegendő vizet, teát, tejet, kakaót vagy tejeskávét is. Meg főleg limonádét, vagy egyszerű citromos vizet, ami a célnak pont megfelel.

Hallgass meg egy dalt, de ne add fel sosem a fogyót! :)))

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása