Együtt sikerülni fog!

Tánccal fogyni...

2017/09/23. - írta: RiaRia

girl-1349270_640.jpg

Hát, ezt meg kell osztanom veled! :) Imádok táncolni, és találtam a www.life.hu oldalon egy videót, amit feltétlen meg kell, hogy nézz, hogy elhidd, igenis le lehet fogyni akár 60 kilót is, például azzal, hogy táncolsz. Most tartom a súlyom, 98.5 kiló vagyok, de teljesen a videó hatása alatt vagyok, és el is kezdek gyorsan "edzeni", azaz táncolni. Kapcsold be a magnódat, és a legjobb zenékre táncolhatsz, és még élvezni is fogod az átalakulást.

A videót a www.life.hu oldalon találod meg, remélem, hogy meg tudod nézni. Ha nem, a cikk címe: - Tánccal fogyott a 130 kilós Donnalouise: több, mint 60 kilótól szabadult meg.

De ha nincs kedved táncolni, bármilyen más mozgásforma jó, a lényeg, hogy mindennapos legyen, élvezd amit csinálsz, és legalább 20-30 percet áldozz a mozgásra. Ha diétázol, ha nem, sport, edzés nélkül nehezebben mennek le a kilók, így mindenképpen érdemes időt áldoznod rá.

Remélem, hogy kedvet kaptál a videó láttán a rendszeres testmozgáshoz, és ha ez épp a tánc, az csak növeli a jókedvedet, és a nap végén boldogan nyugtázod majd, hogy ma is tettél valamit az egészséged érdekében.

Rajta! Kezdd el még ma az átalakulást! :)))

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása