Együtt sikerülni fog!

Bízz az erődben!

2017/10/27. - írta: RiaRia

pretzel-2759994_640.jpg

Négy és fél kiló a lemaradásom a grafikonomhoz képest. Most is 97 kiló vagyok, tartom ezt a súlyt, ami jó előjel, sőt, most kezdek talán fogyogatni. Igyekszem háromszor enni egy nap, és egy alma még az uzsi pluszban. Kegyetlen erőfeszítést követel, hogy kibírjam, ne egyek két étkezés között. Megszoktam, hogy egész nap eszegetek, és erről nagyon nehéz lesz leszokni.

De úgy fogom fel, hogy kicsit böjtölök a reggeli és ebéd között, és az ebéd és a vacsora között is, így legalább meg tudom magyarázni magamnak, hogy ki kell bírjam, hogy nem eszek. Írd össze te is (én is összeírtam), hogy mit ehetsz, és mit nem ehetsz. Elég sokat lehet enni, és ezek közül is ki kell választani azokat, amiket szeretsz enni, ezekből kell többet enni. Nekem is elég sokféle étel jött össze, amit nem ehetek, az főleg a cukros ételek, mint a csokoládé és társai, a sok zsíros étel helyett kell ennem többféle zöldségfélét, és a szénhidrátokra is oda kell figyelnem.

Ma hallottam a tv-ben, hogyha csak szénhidrátot eszünk magában (pl. egy szelet pirítóst), az gyorsan fel fog szívódni a szervezetünkbe. De ha ezt kiegészítjük fehérjével, némi zsiradékkal, és zöldségeket is eszünk hozzá, akkor így már sokkal lassabban szívódik fel a tápanyag. Jó, ha erre is figyelünk, mikor tervezzük az étlapunkat.

Most divat szidni a szénhidrátokat, de tudni kell, hogy ezekre is szükségünk van, tehát nem jó, ha kiiktatjuk az életünkből őket. Változtatos vegyes táplálkozás a helyes, különben multivitaminokat kell szednünk, mert kevés a bevitt tápanyag.

Én most igyekszem egy kicsit belehúzni a súlycsökkentésbe, többet tudok mozogni, sportolni. Most ebben látom az igazi kiutat, és a bőrömnek is ezzel teszek a legtöbbet. Nem szabad nagyon gyorsan fogyni, mert csúnya egy lógó petyhüdt bőr, izmokat kell építenünk magunknak, és ezt edzéssel, mozgással tudjuk a leginkább megtenni.

Haladj a saját tempódban, és figyelj mindig arra, hogy egészséges ételt egyél. Ez lehetne is a mai nap motiváló mondata is. :)

Hallgass meg egy dalt, és bízz az erődben. :)

 

 

komment
süti beállítások módosítása