Együtt sikerülni fog!

Megvan a pszichológiai módszer a fogyáshoz.

2019/11/13. - írta: RiaRia

startup-1993900_640.pngMegérkezett a fogyikönyv, és így első ránézésre jónak ígérkezik. Végig fogni fogja a kezemet és egy bizonyos pszichológiai módszer szerint segíti majd a fogyásomat. Ehhez viszont én is kellek és az elhatározás, hogy végig kitartok.

Elhatározás nélkül még nem történt semmi sem. Ez az első lépés ha le szeretnél fogyni. Elhatározod, eltökéled, hogy bármi történik, te bizony követed az előírt étrendet, követsz bizonyos mozgásformát, és ha úgy adódik, segítséget is igénybe veszel. Lehet, hogy nálam ezzel kell kezdeni, hogy segítséget kérek valakitől. Ami miatt megint fogyókúráznom kell az az, hogy nagyon nem úgy étkezem már, mint azt kellene. Az ember lánya elcsábul időnként, sajnos. Nálam ez fokozottan jelenik meg, ezért kellenek bizonyos mankók a fogyókúrámhoz. Most eldöntöttem, hogy ez a fogyikönyv az utolsó, amit végigcsinálok, a benne szereplő dolgokat betartom, és ha ez sem hozza meg a kívánt eredményt, akkor végleg feladom, és nem bosszankodom többé már, hogy milyen kövér is vagyok. De most még van elszántság, most még küzdeni szeretnék, és fogok is. Azt hiszem, nem tettem be soha azt a pluszt a diétáimba, ami még bennem megvan. Vagyis kihasználatlanul hagytam bennem szunnyadó erőforrásokat. Ez nagy hiba volt és most figyelni fogok erre. 

A könyv szerint választanom kell egy étrendet és egy mozgásformát, amit követni tudok és fogok is. Valamint kell valaki, aki segíteni fog, hogy ne essek kísértésbe, ha nagyon elfog az evés utáni vágy. Étrendem van, van többféle mintaétrendem is, és mozgásnak egyelőre a RENDSZERES gyaloglást tudom választani. Ezeket viszont tartani kell ahhoz, hogy eredményeket érjek el. Segítséget családon belül találok magamnak, akinek majd beszámolok hetente az eredményeimről. Persze ettől, hogy étrendet és mozgásformát választok magamnak, még nem olyan különleges a könyv, de azt ígéri, hogy szokásokat fogok kialakítani magamnak, olyan szokásokat, amik jó hatással lesznek rám. Tulajdonképpen a gondolkodásom fog megváltozni ha követem majd az utasításokat. És valóban erre is van szükségem. Tehát jó befektetés volt megvenni ezt a könyvet, és utoljára még teszek egy próbát. :)

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása