Együtt sikerülni fog!

Határidők...

2021/06/02. - írta: RiaRia

plouzane-1758197_640.jpg

Telik-múlik az idő, és gyakorlatilag nem jutottam tovább. Ezért most rá kell szánnom magam és határidőket kell megszabnom a magam számára. Ezt muszáj megtennem.

Akiket követek:

Étrend terén Rita a meghatározó, nagyon ügyesen főz, és sok mindent át tudok venni tőle. Olvasom az e-bookot, amit mindenkinek csak ajánlani tudok.

Mozgás terén Zita a meghatározó, fantasztikus edzések, kihívások vannak nála, örülök, hogy visszataláltam hozzá.

Ez a két nagy falat nálam, az étrend és a mozgás, amivel mindenképpen mindennap foglalkoznom kell. Nyilván az ÉLETMÓDVÁLTÁSnak több tényezője van, de nálam már az elején ezeken csúszik el minden.

És, akkor jöjjenek a HATÁRIDŐK !!!

Elöljáróban annyit még hozzáfűzök, hogy mivel most 62 éves vagyok, 65 év az a korhatár, amíg szeretném ha lefogynék. Ez 3 kemény év lesz, ha jól sejtem. Ez a No.1.

Összesen kb. 40 kilót szeretnék leadni, de már 30 is jó lenne, mert akkor már a kondim biztosan jobb lesz, ha mindennap edzek. Tehát, maradjunk először a 30 kilónál, így pontosan 10-10 kilókat kell fogynom egy-egy évben. Ez a No.2.

10 kg egy évben az kb. 1 kg egy hónapban. Ezt mindenképpen teljesíteni szeretném. Ez a No.3.

1 kg egy hónapban, az => 25 dkg egy héten, ez simán kivitelezhető, ha mindig tartom magam az elvárásokhoz. Ez a No.4.

3 évig NEM ADOM FEL a fogyókúrát! Ez szabály! Utána mi lesz, nem tudom, még messze van, de ha ennyi erőfeszítés nem fog bejönni, akkor nem érdemes tovább csinálnom. Ez a No.5.

----------

Szépen részekre bontottam, hogy mennyire kell felkészülnöm. Eddig is ezt kellett volna tennem, és akkor már előrébb tartanék. Mindennap 30 percet fogok tornázni. Ez nem megerőltető, Zita vigyáz arra, hogy jó kondiban tartson. A mozgás energiát ad, lendületet, ami szükséges ahhoz, hogy jobb kedvem legyen, és kitartsak nehezebb időszakokban is.

----------

ui.: tehát 2021. júniusában indul az utolsó Életmódváltó projektem.

Határidők:

2021. december 31 --------- 95 kg kell, hogy legyek.

2022. december 31 --------- 85 kiló kell, hogy legyek.

2023. december 31 --------- 75 kiló kell, hogy legyek.

----------

Ezzel meg is elégednék, bárcsak már ott tartanék! Ha még lesz plusz erőm, rádobok még egy évet, és

2024. december 31 ---------65 kiló kell, hogy legyek.  ( Ez még írtó messze van, de ahogy Zita mondta az egyik videóban, - "ez az idő így is, úgy is el fog telni, csak nem mindegy hogyan" ). No, ehhez tartom magam ezután. Most megyek, tornázom 30 percet! :) Az óra indul, és ketyeg !!!

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása