Együtt sikerülni fog!

Gondolj mindig örömteli dolgokra! :)

2022/06/02. - írta: RiaRia

laugh-anyway-g8e5e1e5b8_640.jpg

Gondolkoztál már rajta, hogy mi az az érzés, az a gondolat, pillanat, ami reggelente kiugraszt az ágyból? Most nem arra gondolok, hogy épp késésben vagy a munkahelyedre.

Mik azok az örömteli dolgok, amik rögtön eszedbe jutnak, amikor kinyitod a szemed? Mert ha jó napot szeretnél magad mögött tudni majd este, ezek a gondolatok örömteli gondolatok kellenek, hogy legyenek. Ez valószínű, automatikusan megy, hirtelen az eszedbe ötlik egy helyzet, amit tegnap éltél át, és talán még mindig foglalkoztat. Amire legtöbbet gondolsz, azzá válsz, tartja a mondás. Ezért lefekvés előtt mindig gondolj örömteli dolgokra, mert ezek valószínű, hogy reggel újra eszedbe jutnak, amikor kinyitod a szemed. Én összeírtam 64 mondatot, ötletet, ami reggel fel tud villanyozni, ami ki tud ugrasztani az ágyból rögtön, mikor felébredek. 

Például az első, hogy - ha sikerül betartani az életmódváltás szabályait. Vagy például egy edzett test vizualizálása, vagy a mosoly varázsa és ereje. - Sok-sok olyan gondolat, amit ha felelevenítek magam előtt, máris jobb kedvem lesz és nem lustálkodom tovább, és az egész napomat végig kíséri. Bizony nem mindegy, hogyan telik el egy napunk! Ébredjünk ezért vidáman, teli életkedvvel, ami mindjárt megadja a kellő lendületet már kora reggel.

Csináltál már magadnak Elképzelő Táblát? Mondjuk 4 évre tervezve? Ehhez csak egy füzet egy oldala szükséges, a tetejére ráírod, a mostani dátumot, az aljára a négy évvel későbbit. És a két dátum közé beilleszted azokat a céljaidat, vágyaidat, amiket el szeretnél érni. Azt hiszem, hogy jó sok mindent sikerül leírnod erre az egy oldalra, még el sem fér minden álmod. - Ne dobd ki ezt a papírlapot, legyen mindig nálad, és pillants rá időnként. Négy év hosszú idő tud lenni ahhoz, hogy meg is tudd valósítani, amiket leírtál. Csak akkor kezdj bele ebbe, ha tényleg komolyan gondolod. Lehet ez a diétáddal kapcsolatos, vagy a mai étrendeddel. Apropó étrend! Találtam elmentve egy egynapos Zabpehely diétát, mindjárt leírom. 

Íme:

Zabpehely diéta

----------------------

reggeli: 1 tányér zabpehely + 1 dl tej,

tízórai: 1 alma + zöld tea,

ebéd: 1 tányér zabkása + zöldségekből készített saláta,

uzsonna: zabpehely + 1 doboz natúr joghurt,

vacsora: 100 g zabpehely + 2 dl natúr joghurt.

---------

Én is kipróbálom ma, mennyire működik, nem kell hozzá sok összetevő, minden van most belőle itthon. Azért beírom a kalóriabázisba, hogy ez kb. mennyit tesz ki kalóriában. Ez saccperkábé = 1326 kcal. Mondjuk a szénhidrát az kicsit magas, 203 g. De egy napot megér a kipróbálása, lássuk, milyen eredményt hoz holnapra. 

A mai súlyom még mindig 101 kiló, kérdés, mire jutok ezzel az egynapos zabpehely diétával.

A mai motiváló mondatunk a következő:

Képzeld el magad abban a súlyban, amit el szeretnél érni. Vizualizálj! :)

Küldök egy dalt neked, hogy legyen kedved felkelni az ágyból. :)

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása