Együtt sikerülni fog!

Muszáj tervet kovácsolnod egész életedre.

2022/06/30. - írta: RiaRia

equinox-g7311e4bc7_640.jpg

Ki tudná megmondani, hogy hogyan lehetne egyenletesen fogyni? Csalós, ravasz kérdés, és szerintem senki sem tudja rá a választ.

Ha valaki tényleg elhatározta, hogy valóban életmódot vált, és nemcsak fogyókúrázik, egész életére elkötelezte magát valami mellett, ami mellett illik is kitartani. De legalább is meg kell tenni mindent azért, hogy ez sikerüljön. Ami azt is jelenti, hogy egész életedre tervet kell kovácsolnod, hogy haladni tudjál. Vagyis le kell ülnöd az asztal mellé, és szépen sorban fel kell állítani azokat a sémákat, amiket követni tudsz. Ha már a gyakorlatban is jól megy szinte minden, még akkor sem lehet lepihenni, ez egy örökös játszma lesz a részedről, hiszen bármikor vissza tudnak lopódzni a kilók, a dekák, akármennyire nem akarjuk. És olyan gyorsan teszik ezt, mint amilyen lassan tudtuk leadni magunkról a fölösleges kilókat. Sajnos!

Úgyhogy mindig nyitva kell tartani a szemünket, és jól kell tudnunk gondolkodni, jól kell tudni variálni a napjainkat, hogy mi legyünk a nyerők. Pár hét, pár hónap alatt is rengeteg tudást el lehet sajátítani, ami rögzül a fejünkben, és nem felejtjük el soha már azt, ami jó hatással volt ránk. Gyakorolni, ismételni kell azokat a dolgokat, amikre jól reagálunk, és soha nem szabad elfelejteni, hogy mibe is vágtunk bele. Ha mindig a szemünk előtt lesz a célunk, egy idő után már automatikusan mennek már egyes gyakorlatok, tudjuk mikor fogunk edzeni, mikor megyünk az uszodába, mikor van időnk főzni magunknak egészséges ételeket. Ezek mind rögzülnek, ugyanúgy, mint a rossz szokásaink is, csak a jó szokásokat valahogyan több időnkbe telik elsajátítani.

Egy életre kötelezzük el magunkat ilyenkor, akármennyi idősen is vágunk bele az életmódváltásba. Nem szabad visszanézni, a múlton rágódni, nem szabad búslakodni, ha valami nem sikerül, csak előre szabad tekinteni, oda, amerre tartunk minden egyes áldott nap.

Már késő van, mi is megyünk aludni, pihenj jót te is, még nagyon meleg van, de talán a jövő hét már kellemesebb lesz.

A mostani motiváló mondatunk a következő:

Mindennap megfelelő időben térjél aludni! A nyári alak nemcsak télen formálódik, nyáron is hozzá lehet tenni jócskán még amennyit csak szeretnénk. :)

ui.: Jó éjt!  Álmodj szépeket! :)

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása