Együtt sikerülni fog!

Vasárnapi nyugi... :)

2022/07/17. - írta: RiaRia

coffee-gdac2c1fd0_640.jpg

93.2 kiló vagyok, pont együtt haladok a grafikonommal, július 20-án kell majd 93 kiló körül lennem. Vagyis szerdán kellene kb. 93 kilósnak lennem, ami elérhető.

Tegnap lecsót főztem, már nagyon vágytunk rá, és nagyon finom is lett. Már nem kellett volna ennem belőle, mert csak estefelé lett kész, de csak megkóstoltam, és nem bántam meg, mert nagyon ízletes volt. Kicsit sétáltam is, mert el kellett mennem paprikáért, hogy mégiscsak lecsóról álmodoztunk, de ez nem volt kifejezett gyaloglás, mert közel volt a bolt, ahová mentem érte. No, és még dinnyét is ettünk (sárgadinnyét) este, ez is nagyon jólesett. Ha így be fogok lakmározni, mint tegnap is, alácsúszok majd a grafikonnak, az biztos.

Holnap is "menőkénk" van, de még nem biztos, hogy én is megyek, csak holnap derül ki. Lassan-lassan már otthonra tervezek, hiszen hamarosan hazamegyek. Tegnap szuper idő volt, igaz, 29 fok volt, de nem éreztük annyinak, jöttek jó fuvallatok be kintről a szobába. Még a főzés sem melegítette fel a lakást.

Te is tervezz, ötletelj, hogyan is lehet okosan életmódot váltani. Nem mindegy, hogy mikor mit teszünk, mikor mit gondolunk ki, együtt kell hogy legyen a testünk a lelkünkkel, a szívünkkel, meg kell hogy legyen mindig a harmónia, kiegyensúlyozott kell, hogy legyél. Erre mindig figyelj, mert hamar felborulhat az összhang, és akkor nem tudsz jól haladni a tervedben.

Ma is kicsit bealudtam, már negyed hét van, kicsit fáj is a szemem, mert hirtelen ébredtem. No, de vasárnap van, most is lazítunk kicsit, hamar rendbejövök én is.

A mai motiváló mondatunk a következő:

Amikor több időd van, szánj mindig elegendő időt saját magadra. Töltődj fel, ápold a testedet, érezd, hogy szükséged van arra, hogy törődj magaddal. Ezt sose mulaszd el! A tested, a szervezeted meghálálja a gondoskodást. :)

ui.: - Könnyű ételeket főzzél (ha főzöl ebben a melegben), mert ilyenkor jóval kevesebbel beérjük, nem esszük degeszre magunkat (csak ha nem vigyázunk). Egyél jókat, élvezd az ételek ízét, szeress enni, és add meg a módját, hogy szépen terített asztal mellett fogyasztod el az ételt. Nagyon sokat számít. Étkezz együtt a családdal, főleg a vasárnapot ne hagyd ki. Találkozz sokszor a barátaiddal is egy-egy jó lakomára, lásd vendégül őket, és beszélgessetek sokat. A vidám hangulat jó hatással befolyásolja a nap további részét is. :) 

Legyen szép napod, s törődj magaddal minden nap! :)

 

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása