Együtt sikerülni fog!

Blogajánló

2017/04/30. - írta: RiaRia

blog-428950_640.jpg

Egy cikket szeretnék neked ajánlani a www.gyorsfogyokura.net oldalról, itt egy nyolc pontos tanács szerepel, ami a fogyókúrához tartozik. Olvasd el, próbáld betartani a nyolc hétre való tanácsokat, ez egy kúra, ha betartod, könnyebb leszel pár kilóval és egészségesebben is táplálkozol. Nézd meg a következő linket:

Minden Héten Egy Mínusz!

Ha regisztrálsz az oldalra, több mindent megnézhetsz, videókat, cikkeket, és recepteket is találsz. Azért tettem be ezt a linket, mert magamat is ösztönzöm, hiszen nekem is célom, hogy heti egy mínuszt leadjak. De ha nem is kilókban fog megmutatkozni az eredmény, mindenképpen érdemes és érdekes kipróbálni a kúrát, hogy mennyire vagyunk kitartóak.

Ettől a héttől kezdve azon leszek, hogy meg tudjam valósítani, hogy egy-egy kiló lemenjen egy-egy hét alatt. Most szépen tartom a böjtös napot, még teákkal kiegészítem, és pihenek egy kicsit, hogy felkészülhessek a keddtől aktuális fogyiprogramomra, és a sok mozgásra, edzésre.

Meg kell tanulni várni tudni az eredményre. Főleg a fogyóban van olyan, hogy napokig, hetekig nem jutunk nagyobb eredményre. Sőt, olyat is olvastam, hogy valakinek fél évig nem mozdult a súlya, majd egyszercsak elkezdett fogyni, és szépen folyamatosan fogyott azután. Ki kell tudni várni ezt az időpontot is, ha elszántak vagyunk és az álomsúlyunk lebeg a szemünk előtt.

Tartsunk néha egy kis szünetet, hogy a szervezetünk megszokja az elért eredményt, majd folytassuk tovább a fogyót.

___________

Mai plusz motiváló mondat a következő: MINDIG VAN ÚJ, S MÉG ÚJABB, HÁT VÁRD A CSODÁT! :)

___________

Hallgasd meg a következő dalt, s folytasd onnan, ahol épp vagy. :) 

 

 

komment
süti beállítások módosítása