Együtt sikerülni fog!

Tartsd a formád! :)

2017/06/22. - írta: RiaRia

weight-loss-2036969_640.jpg

96.2 kiló vagyok jelenleg, elég jól fogytam, örülök is, mert sokkal jobb könnyebb súllyal létezni. Tegnap gyalogoltam, sajnos nem volt időm írni, de folytatom tovább onnan, ahol abbahagytam. A diagramm szerint (ami méri, hogy hol áll most a súlyom), bőven alatta vagyok a követelményeknek, még annak is, amit beterveztem. Tehát nincs semmi veszve, ki kell tartani, nyáron könnyebb fogyni, ezt kell észben tartani. Nem is ettem sokat, de nem is igényeltem. Kezd kialakulni egyfajta ritmus az étkezésemben. Már majdnem kihagytam a vacsorát, de rájöttem, hogy esteleg lecsökkenhet az alapanyagcsere, ezért megettem a vacsit, és így lett igazam, mert jól fogytam. Lássuk a mai menüt:

Étrend:

Reggeli: 5dkg olajos hal (110 kal), + 1db retek (2 kal), + 1 szelet félbarna kenyér (172 kal),

Tízórai: 125g gyümölcsös túrókrém (150 kal),

Ebéd: 175g muszaka (222 kal),

Uzsi: 200g natúr joghurt (148 kal), + 1 szelet Abonett (16 kal),

Vacsora: 2db virsli (198 kal), + 15dkg brokkoli (36 kal),

__________

Összesen: 1054 kalória,

32% szénhidrát, 28% fehérje, és 40% zsír (ami megfelel 72g fehérje, 82g szénhidrát, és 46g zsír),

Érdekesen alakult a mai menü, mert a fehérje jóval több, mint ami kellene (18grammal), a szénhidrát az nagyon kevés (még 53 grammot ehettem volna még), és a zsír több a megengedettnél (10 grammal). Lehet variálni az adagokon, aki másképp szeretné az elosztást.

__________

A mai motiváló mondat a következő: MINDEN NAP EGY ÚJ ÉLET KEZDETE.

__________

A holnapi menüben már lesz leves is, ez tulajdonképpen egy 1500 kalóriás menüsor, de én ugye az adagokat lecsökkentem az én kalóriahatáromhoz. Ha neked belefér az 1500 kalória az étrendedbe, akkor növeld meg az ételek adaját. Kell holnapra felvágott, sajtkrém, gyümölcsös joghurt, pulykahús, kelkáposzta, túró, és gyümölcs, valamint zöldségfélék. Ne felejtsünk el inni ebben a nagy melegben!!!

Törekedj az egyszerűségre. Én pl. a brokkolit meg sem párolom, csak nyersen eszem a virslihez. De ha te nem szereted úgy, akkor természetesen párolni is szabad, vagy roppanósra főzni. Vagy helyettesítheted más alacsony kalóriájú zöldséggel. És ebből annyit lehet enni, amennyi belénk fér, mert egyrészt hamar jóllaksz tőlük, és alacsony a kalóriaértékük.

Ne felejts el tornázni, vagy sétálni. Legyen mindennapos a testmozgás. Sokszor ezen áll vagy bukik a programunk, de ha betartod a diétás menüt, azzal is sokat teszel a fogyásod érdekében.

Gyerünk! Hajrá! Mindent bele! :)

Hallgass meg egy dalt, és tarts ki a végsőkig. :)

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása