Együtt sikerülni fog!

Nyáron könnyebb fogyni - használjuk ki.

2017/06/24. - írta: RiaRia

pink-lemonade-795029_640.jpg

97 kiló vagyok, visszahíztam kicsit, de még a grafikon görbéje alatt vagyok. :) Belekezdünk a következő menüsorba, itt már lesznek levesek is, ezért is kicsit több a kalóriaérték, mint 1200 kalória, de én csökkentettem a saját tervemre, ezért ha többet szeretnél betervezni, növeld meg az adagokat. Ilyenkor nyáron vannak követői a leveseknek, de vannak, akik épp a meleg miatt nem szeretik. Lehet választani, lássuk, mit kínál a mai menü:

Étrend:

Reggeli: 4dkg Zala felvágott (101 kal), + 2dkg sajtkrém (45 kal), + 1 szelet félbarna kenyér (172 kal),

Tízórai: 2dl (2,8%) tej (124 kal), + 1 szelet Abonett (16 kal),

Ebéd: 240g csontleves zöldséggel (38 kal), + 6dkg pulykasült (181 kal), + 200g kelkáposztafőzelék (90 kal), + 2dl limonádé (40kal),

Uzsi: 1 közepes alma (95 kal), + 1 szelet Hamlet (35 kal),

Vacsora: 8dkg kőrözött (102 kal), + 1db korpás zsemle (123 kal), + 1db zöldpaprika (10 kal),

_________

Összesen: 1173 kalória,

49% szénhidrát, 22% fehérje, és 29% zsír, (ami megfelel 63g fehérjének, 144g szénhidrátnak, és 38g zsírnak),

_________

A mai motiváló mondat a következő: NE HALOGASSUK A DIÉTA ELKEZDÉSÉT.

_________

Fogyni nagyon nehéz, és jön a folyamatos visszahízás, ha nem vigyázunk. De ha vigyázunk, a szervezetünk akkor is ki tud cselezni minket, ezért jó, ha megismerjük hogyan is működnek a belső szerveink. Mikor melyik szervünk aktív, és mikor van szüksége pihenőre. Én legjobban a máj működését figyelem, mert ezzel van a legtöbb bajom, és ez méregteleníti a szervezetünket. Most nagyon figyelem, hogy este tényleg ne egyek túl sokat, mert ha folyamatosan dolgoztatom a májamat, hamar kimerül, és csak magamnak ártok vele.

Sokan mondják, hogy így nyáron a vegetáriánus ételek a leghatásosabbak. Nem kell feltétlenül a menüt betartani, ötleteket lehet szerezni az ételsorokból, és variálni is lehet egyik napot a másikkal. Vannak amolyan negatív kalóriájú élelmiszerek, amiből szinte korlátlan mennyiséget megehetünk.

Mivel jó, ha képben vagyunk, találtam a neten egy blogot, ahol jól szemléltetve találod a gyümölcsöket, és a zöldségféléket: a  http://fogyokurablog.hu  oldalon sok hasznosat is megtalálsz.

Ilyenkor, amit lehet, együnk nyersen. Ha nagyon éhesek lennénk, próbáljuk elterelni a gondolatainkat, vagy kezdjünk bele valamibe, amit szívesen csinálunk, de az ne az evés legyen. Alvás közben kitűnően lehet fogyni, ezért tartsuk be a megszabott és a szükséges alvásmennyiséget.

Hallgass meg egy dalt, és folytasd a diétát. :)

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása