Együtt sikerülni fog!

Értékelés...

2017/07/28. - írta: RiaRia

stars-155652_640.png

Majdnem 99 kiló vagyok, épp itt az ideje, hogy értékeljem magam. A piros csillagtól indulok most, és a végcél, hogy elérjek a barna csillagig. Mivel sorozatosan visszahízok, és alig-alig tudok jó eredményt felmutatni, még a sárga csillagot sem érdemlem ki. Hosszú az út még előttem, viszont vészesen fogy az időm, mert jövő októberre azért valamit kellene produkálnom. Beleerősítek, és mint írtam, most nyáron mindenképpen a turmixokban látom a fogyásom eredményességét. Eddig nem is beszélhettünk fogyásról, hiszen talán 95 és fél kiló volt amire le tudtam tornázni magam. Ezt még akkor is elértem volna ha egy kicsit visszafogom magam az evészetben, és gyalogolok egy kicsit. Először könnyen lejön az a két-két és fél kiló, de azután mintha megkötötték volna a zsírsejtjeimet, nagyon ragaszkodnak hozzám.

Mivel most terem nálunk a szilva, a körte, a barack és az alma is, annak ellenére, hogy sok bennük a cukor, mégis ebben látom a fogyókúrám folytatását. Kicsit elhagyom most a menüt, és ráállok ezekre a turmixokra. Cél a zöldturmix elérése. Azt viszont nagyon meg kell szokni, mert van egy érdekes íze. De kis mennyiséggel kezdem, majd egyre több zöldfélét és zöld leveleket teszek bele (karalábélevél, céklalevél, stb.). Az biztos, hogy vitaminokat bőven kapok így, és sok rostot is fogok kortyolgatni.

A mozgással be kell vallanom, hogy hadilábon állok, sehogysem megy. Talán most, hogy több energiám lesz, lesz kedvem is hozzá. Jön a meleg megint, de ez nem lenne szabad, hogy kizáró ok legyen. Ezt is kicsiben kezdem újra, mert mindig az a baj, hogy túl sokat vállalok egyszerre, és másnap már elmegy a kedvem tőle.

Húst muszáj ennem, mert kell a szervezetemnek, de csakis magában, semmiféle körettel nem fogom enni. És ebben is azért mértéket tartok, mert túl zsíros, nem egészséges teljesen. A tejtermékeket azokat meghagyom, azaz fogyasztom előszeretettel, de semmilyen főtt ételt nem szeretnék enni (kivéve a húst) most a nyáron szeptemberig. Eddig tart a próba, beválik-e a turmixos tervem. A csokit, a sütit pedig addig száműzöm az életemből.

Az alvás sem megy nagyon, ezen is változtatni kell, kell a harmonikus életvitel. Túl sokat vagyok néha a számítógép előtt. Túl sokat ülök így, és megfájdul a derekam, a hátam, és ha sokáig ülök elgémberedik a testem. Egy kis gyógytornát szeretnék beiktatni legelőször, hogy javuljon a tartásom, majd később jöhet a neheze.

Ezek a legfontosabb tervek, amiket mindenképpen be kell építenem a mindennapjaimba. Szeptemberben szeretném értékelni az augusztusi hónapot, hiszen a júliusból már csak pár nap van hátra. Figyeld a változásokat ha lesznek, és változtass te is, ha szükségét érzed.

Hallgass meg egy dalt, és használd ki a nyarat, mert télen sokkal rosszabb fogyózni, minden sokkal drágább és kevesebb a választék is. Bár a télen elálló gyümölcsök és zöldségek azért ott lesznek a kínálatban. :)

 

 

komment
süti beállítások módosítása