Együtt sikerülni fog!

A tökéletes étrend - (könyvajánló)

2017/09/25. - írta: RiaRia

morning-1951965_640.jpg

Robert Arnot M. D. - A tökéletes étrend című könyvét ajánlom neked sok szeretettel. Megmutatja nekünk, hogy az ételek gyógyszerek, és az ételek jelentős változást idézhetnek elő bennünk. Nagyon jó kis könyv, én ha eltérek az étrendemtől, mindig visszatalálok ehhez a könyvhöz, és a helyes mederbe tudom terelni az életemet, az étkezésemet. A szerző azt írja, hogy - újraformálhatjuk a testünket, ha gondosan és szeretettel állítjuk össze az étrendünket.

Ha rosszul érzed magad, akkor helytelenül táplálkozol. Sokszor túlesszük magunkat, és még csak nem is csodálkozunk ezen. Ne együnk szórakozásból! A helyes étkezés alapja az ételek helyes megválasztása. Megtudhatod a könyvből mi is az az időzített étkezés, hogyan kezdjél bele, hogyan tervezd meg egy napodat. Megtudod mennyi szénhidrátot egyél, mennyi rostra van szükséged, mikor egyél, mit egyél, és hogyan tartsd magad egyensúlyban. Olvasd bátran ezt a könyvet, mert sok hasznos információ birtokába jutsz.

Megtudod, hogy miért jó sok gyümölcsöt és zöldségfélét enni, és ezekből is ki tudod majd választani a számodra megfelelőt. Told félre a rossz ételeket az étrendedből, és gondolj arra, hogy bármilyen gyors örömöt is okozott az az étel, amit egy szempillantás alatt megettél, rájössz, hogy előbb gondolkozz mielőtt legközelebb gyorsan felfalnál egy hatalmas pizzát, vagy egy nagy adag hamburgert. Amitől rosszul érzed magad, az árt is a szervezetednek. Nem véletlenül vagy jobban ha a helyes időben és a helyes ételt eszed meg. Nem az számít, hogy mennyit, hanem az, hogy mit eszünk meg.

Nem mondom, hogy első olvasásra megkedveled a könyvet, de ha alaposabban tanulmányozod, be fogod látni, hogy igaza van a szerzőnek, amikor azt mondja, hogy a diétáknak bealkonyult. Dolgozd ki a könyvet, én is jegyzeteket írtam a könyvbe, aláhúztam bizonyos mondatokat és kiemeltem a lényeget a sorok közül. Egy kis idődbe telik, mire végzel, de ha elolvastad és megértetted a könyv üzenetét, tudni fogod, hogy hogyan is állítsd össze a napi menüdet.

Van, létezik tökéletes étrend, és ezt ebben a könyvben olvashatod el. Szánj időt rá, és nem fogod megbánni, hogy megvetted ezt a könyvet.

Érezd jól magad és egyél finomakat, amitől fittebb és fiatalosabb leszel! :)

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása