Együtt sikerülni fog!

Variációk egy témára...

2019/05/24. - írta: RiaRia

rigatoni-569072_640.jpg

Hát, ha eddig nem volt bűnözős nap a 90 naposban, akkor most sikerült létrehoznom egyet. Ez a mai gyümölcsnap hasonlított inkább minden máshoz, csak nem gyümölcsnaphoz. Nem fogytam, de nem is híztam, marad a mínusz 2 kiló eddig.

Folytassuk, hogy mi lesz az étrendem ezután. Nagyon sajnálom, amikor nem sikerül azt produkálnom, ami elő van írva. De ha stresszelem magam emiatt, az még rosszabb lenne. Mindig folytatom onnan, ahol elakadtam, igaz, így lehet, nem leszek olyan sikeres, de végig szeretném csinálni július 1-ig, ami belefér.

Lássuk az étrendet:

Folytatás: (90 napos diéta)

17. nap - szerda - 2019. május 29. - fehérjenap (ebéd és vacsora = egy majdnem egész grillcsirke, szépen elosztva a nap folyamán. plusz még 200g vegyes saláta nyers zöldségekből, összesen 1271 kcal).

18. nap - csütörtök - 2019. május 30. - keményítőnap (ebéd = 2 tányér lencseleves + 1 adag lencsefőzelék, a vacsora 2 adag zöldbabfőzelék burgonyával, összesen 1398 kcal).

19. nap - péntek - 2019. május 31. szénhidrátnap - (ebéd = 1 adag bulguros lecsó, a vacsora ugyanaz lesz, összesen 1280 kcal.)

20. nap - szombat - 2019. június 1. gyümölcsnap - (egész nap gyümölcs korlátlan mennyiségben).

------------

Most nem ismétlem meg az ételsort, mert már így is eléggé előrehaladtam az étrenddel. Majd 2019. június 2-án, vasárnap jelentkezem, és akkor írok többet az étrendről.

Amikor lencsefőzeléket írok, vagy zöldbabfőzeléket, akkor nem használok lisztet a sűrítéshez, csak az étel egy részét összeturmixolom, és így lesz sűrűbb állagú. Igyekszem tartani a leírtakat, de meg kell valljam, hogy nem nekem találták ki a 90 napos diétát, bár meg kell hagyni, hogy ha sikerül betartanom az előírtakat, az jó hatással van rám. Tehát majdnem ott tartok most, mint az előző bejegyzésben a súlyommal, jobban kell figyelnem magamra.

Az, hogy én egy egész grillcsirkét megegyek egy nap alatt, elképzelhető, de nem valami változatos. Nincs időm nagyon olyan receptek után keresni, ami változatosabbá tenné a napokat. Ha viszont nem változtatok ezen, nagyon unalmassá válhat a diéta, és nem okoz majd annyi örömöt, mint azt én várom tőle. Ezért most hétvégén egy kicsit beleásom magam a receptkeresésbe, és próbálok egyszerű, de mégis változatos ételeket találni magamnak. A főzelékkel és a levessel nincs gond, mert azokat szeretem, és szívesen is készítem el őket. A baj ott van, hogy nem szeretek egy nap sok fehérjét enni, pedig lehet, hogy nem ártalmas annyira, mint azt én hiszem. (mármint az állati fehérjékre gondolok). Be fogok iktatni fehérjenapra tejtermékeket is, mert szeretem a kefirt, joghurtot, stb. A keményítőnapon olyan ételek szerepelnek általában, amiket kedvelek, ezért azzal nincs semmi gondom. Szénhidrátnapon is vigyázni kell, mert itt meg a kalóriatartalom lehet túl sok. A gyümölcsnapokat még szoknom kell, de a gyümölcsturmix-szal ki tudok váltani egy-egy étkezést. Főleg banán, narancs és alma, citromlé keveréke ez, kicsi vizet teszek hozzá, hogy iható legyen. Finom, élvezet elkészíteni, mert gyors, és laktató, csak éppen nem hosszú távon. Ezért csábulok el gyümölcsnapon néha.

Találkozunk június 2-án vasárnap, ha sikerül úgy időt találnom, ha nem, akkor hamarabb (pénteken vagy szombaton) jelentkezem. :)

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása