Együtt sikerülni fog!

Folytatom a fogyogatást...

2022/06/23. - írta: RiaRia

envelope-gf62b4ec75_640.pngSajnos, tegnap is alig ehettem valamit, az sem tudott érdemben hasznosulni bennem. Reggel pirítóst ettem, délben és este zöldséglevest, és késő este egy kis ropit. 

A kisbabának van egy cseppentős gyógyszere, amiből még 5 cseppet ettem meg én is étkezés előtt, ez a bélflórát tartja rendben. Felnőttek is szedhetik, csak ugye nekik egy kicsit több kell, mint a pici baby-nek. Hát, hogy mi használt, és mi nem, minek köszönhetem, hogy végig tudtam aludni az éjszakát, nem tudom. Mert még az ásványi sókat tartalmazó vizes port is megittam tegnap reggel. Mára mintha kicseréltek volna, fényévekkel jobban érzem magam, annak ellenére, hogy baromi éhes vagyok ugye a több napi koplalástól. Nem volt igazi koplalás, de keveset ettem, az biztos. Remélem, hogy ez így is marad, és folytathatom a fogyót.

Rengeteg dolog halmozódott fel ugye, mert semmi hasznomat nem lehetett venni jó pár napig. Tegnap este egy hatalmasat tusoltam, és úgy aludtam, mint a bunda. A jó Isten megszánt, mert a lányom mára már a háziorvost ígérte be, hogy szól neki, ha nem javulok. Szóval van min ügyködnöm, segíteni, hiszen azért is vagyok most itt, hogy minden gördülékenyebben menjen az első pár hónapban. Azt hiszem, hogy olyan sokkal többet nem ehetek ma sem, mert akkor elrontanék mindent, szép fokozatosan lehet visszavezetni az ételeket a napjaimba. Remélem azért, hogy elég kalandos nyár vár ránk, a kisbaba gondoskodik mindig a megfelelő programról.

Ma csak mosni, takarítani fogok, meg vigyázni a kislányra, mert rengeteg ruha halmozódott fel, amíg gyenge voltam. Vigyázz magadra te is, mert bármikor el lehet kapni valamilyen betegséget. Az enyém egyfajta gyomorrontás, vagy lehet, kisebb fajta ételmérgezés lehetett, amit egy régi rossz kenyér okozott. Nagyon mossál meg minden élelmiszert, kétszer is, ha kell, és figyelj a termékek lejárati dátumára. Nyáron sok veszély fenyeget minket, több élelmiszer van a piacon, és ha nem megfelelően tárolják, tároljuk, már kész is a baj.

Fogyjál szép tempóban, vigyázz mindig arra, hogy ne vizet veszítsél, ne izomból fogyjál, ezért tornázzál minél többet, hogy jó formában legyél! :) Én Szászhegyessy Zitát követem a tornával, csak most szüneteltetek, mert itt nincs se idő se alkalom tornázni. Tudod, a Mindennapi Lendület, nem mindennapi nőknek! :) Csatlakozz, és remek edzésekben lesz részed! :)

A mai motiváló mondatunk a következő:

Tegyél meg minden nap mindent, ami tőled telik, így nem lesz lelkiismeretfurdalásod sohasem. :)

 

 

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása