Együtt sikerülni fog!

Játék a számokkal, azaz ismét egy megvalósítható terv a láthatáron...

2022/06/27. - írta: RiaRia

waistbelts-gae3f52628_640.jpg

Az idén le tudnék fogyni, ha minden a nagybetűs könyv szerint menne, azaz, minden hónapban le tudnék fogyni 5, azaz öt teljes kilót. Persze ez megint csak játék a számokkal, de már legalább nem olyan rémísztő, mint eddig.

És nem megvalósíthatatlan terv ez, 4-5 kg fogyás egy hónapban elképzelhető. Csak egymás után 6x az már nem olyan nagyon valószínű. De lehetetlen állítólag nem létezik, így a kisagyamban azért mindig ott lesz elraktározva ez a terv. Így decemberre 66-65 kilós lehetnék. :)

Nagyon jó leírni, hogy már nem 50, vagy 40 kilót kell leoperálnom magamról, csupán "csak" 30-at, de még így is adnék engedményt, mert 70-80 kg-mal is jól ellennék egy darabig, amíg nem jönne egy újabb játék a számokkal. Már most érzem, hogy sokkal könnyebben fordulok meg, ha a helyzet úgy kívánja, sokkal ruganyosabb a bőröm, nem feszít úgy, mint régen. Régen azt éreztem, hogy tényleg nem férek bele a bőrömbe. Úgy látszik, a 158 cm magasságomhoz már a 113.5 kg túl sok volt, annál többet képtelen lett volna a bőröm elviselni. Csak épp én nem jöttem erre rá időben.

Szóval van most már egy titkos tervem is decemberig, ami megvalósítható, de nem erőltetem, csak szépen hagyom megvalósulni. Ez így jobban is hangzik, és minden lehetséges. Ez azért is érdekes, mert amikor hazamegyek, jön napi szinten az edzés, a napi 15-30 perces torna, ami csak besegíteni fog ebbe a tervembe. :)

Ehhez tényleg az kéne, hogy minden hónapban le tudjak adni öt kerek kilót, decemberig. No, majd elválik, december is eljön egyszer, és az én kitartásom is áll már úgy, hogy elég szilárd ahhoz, hogy ez megvalósítható lehessen.

A következő motiváló mondatunk ezért csakis az lehet, hogy:

Mindig reális célokat tűzzél ki magadnak! Ezeket bármikor meg tudod valósítani. :)

ui.: fél év tud hosszú is lenni, de nagyon rövid is, attól függ, hogyan bánunk vele. :)

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása