Együtt sikerülni fog!

Tartom a súlyom. :)

2022/06/29. - írta: RiaRia

dolphin-g103223294_640.jpg

A súlyom ma is maradt a tegnapi, 95.5 kiló. :) Már megint kezdek notórius súlymérő lenni. Ez nem helyes semmilyen szinten. Inkább veszi el a jókedvünket, mint nem, úgyhogy ha lehet, szokjunk le róla. Ez még akkor is így van, ha örülünk annak, amit a mérleg éppen mutat.

Talán július végéig maradok itt Pesten, addig valószínű, de az élet mindig produkál meglepetéseket, úgyhogy még biztosra nem tudom.

A tornát azonnal beindítom, mihelyt hazaérek, otthon nincs ilyen rettentő meleg a lakásban, lesz kedvem mozogni Zitával. Szászhegyessy Zita nagyon jól tudja, hogy ha napi 15 percet tornázol, az bőven elég ahhoz, hogy fogyjál és jó formában tartsd magad. És aki nagyon el van kötelezve, nyilván tornázhat többet is egy nap. Nagyon klassz kis edzései vannak, én kerestem a youtube-on sok mindent, de nem találtam, kivéve az online jógát, ami szintén nagyon spéci kis gyakorlatokat tartalmaz. Még később oda visszatérek, az biztos, mert imádom a jógát is. Szóval mozgás van ezerrel, nemcsak nekem, mindenkinek, aki fogyni szeretne, és jó kondiban szeretné tudni magát. Azt hiszem, az online jógáról is írtam már egy bejegyzésben neked, mindenképpen próbáld ki! :) Az egyik fajta mozgás felpezsdít, a másik fajta mozgás megnyugtat, és még profitálsz is belőle.

Nincs sok kedvünk enni ebben a nagy melegben, nem is főzünk, csak ha muszáj. Inkább eszünk gyümölcsöt, meg zöldfélét, meg egy kis kenyeret vagy mirelit pogácsát sütünk, ami 10-15 perc alatt megvan, és csodálatosan jó íze van. Ilyenkor nyáron szinte mindent lehet enni, mert a szabad programoknak köszönhetően lemozogjuk őket. Aki szeret vízben lubickolni, úszni, hát ő még inkább kivételes helyzetben van. Én sajnos nem tudok úszni, pedig jó lenne már megtanulni, szépen formálja a testet az úszás.

Ma ismét egy kis séta van beütemezve, de csak délelőtt, amikor még nincs olyan meleg. 37-39 fok is lehet, úgyhogy vigyázz nagyon magadra otthon is, meg az utcán is! 

Már ébredezik a család, úgyhogy ha lesz időm, még írok, addig is tartsd a formád, és fogyjál szép tempóban. :)

A mai motiváló mondatunk a következő:

"Minden pillanat egy új kezdet." (T.S. Eliot)

ui.: - tartsd szem előtt a fenti idézetet, nagy igazság van benne, hiszen minden mozzanat az életünkben új lehetőségeket tár elénk. Ha elmulasztjuk észrevenni őket, lemaradhatunk sok-sok szép élményről, és sok-sok tervünk mehet feledésbe. Mindig légy résen, és figyelj jól! Figyeld meg a környezetedet, mert mindig találsz benne számodra érdekes dolgot. Alakítsd kedved szerint a napodat, és meglátod, hogy minden úgy rendeződik majd el, ahogy azt megálmodtad magadnak. :)

 

 

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása