Együtt sikerülni fog!

A csábítás...!!! (ki bír ellenállni neki?)

2022/07/17. - írta: RiaRia

brown-g9f7f3979c_640.jpg

Nagyon attól tartok, hogy ha hazamegyek, egyből a 30 deka mogyorós csoki lesz az első, amit magamba fogok tömni. És még egy csomó magyaros étel fog várni. Hogyan fogok ellenállni a csábításnak?

Őszintén megmondom, hogy lehet, hogy sehogy. Nincs annyi pénzem, hogy mindig jó ételeket főzzek otthonra. Az egyedüli járható utat a salátagyártásban látom. Először gazdagabb, kalóriadúsabb salátákat fogok enni, később már lazább, könnyebb variáció is elég lehet. 

A kaja csábításának sosem tudtam ellenállni. Az édességek csábításának még annyira sem. Most, hogy közeledik a hazautazás, egyre határozatlanabb kezdek lenni. Mi lesz, ha...? - visszajön az a szépen leadott kemény 10 kiló???

A másik aduász, az a torna, az edzések, a jóga lehetnek. De a csábításnak nagy hatalma van, nem biztos egyáltalán, hogy kibírom 3 fő étkezéssel naponta. Mi lesz majd a megszokott nasikkal, amik az otthoni környezetben mindig jelen vannak? Úgyhogy rendesen elkezdtem izgulni.

A harmadik fortélyom az lenne, hogy egybegyűjtöm az összes robotgépemet, a turmixtól a szeletelőig, aprítóig, és beizzítom őket, használni fogom őket mindennap. Van egy pár, ami hasznos (gyümölcscentrifuga, turmixgép, hagymaaprító, répaszeletelő, stb.), ezek mind megkönnyítik majd az életemet, a napjaimat. Pedig nagyon sok tervem van, de könnyű összeírni őket, mint megvalósítani. Úgyhogy bennem van a "para" nagyon!

Az, hogy még dinnyeszezon van, az jó. Meg sok gyümölcs és zöldség is akad a piacon. Meg ezalatt a két-két és fél hónap alatt talán ragadt rám annyi az egészséges életmódból, hogy ne kelljen félnem ilyesmiktől. No, majd meglátjuk! :)

A mostani motiváló gondolat ezért leginkább nekem szól:

Minden csábítást le lehet győzni, oda sem kell figyelni rá, egyszerűen ott kell hagyni, ahol van, boldoguljon egymagában. El kell menni a közeléből, sarkon kell fordulni, és azt mondani neki: - "viszlát csábítás! sosem találkozunk többé!"

ui.: - A motiváló gondolatot én jónak tartom, és ki lehet cselezni a csábító dolgokat az életünkből. Én úgy hiszem. Szeretném is ezt bebizonyítani augusztustól kezdve. :) Hajrá! Itt a lehetőség előttem, amit meg kell valósítani. :)

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása