Együtt sikerülni fog!

Minél inkább fogyunk, annál inkább kell törődnünk önmagunkkal.

2022/07/19. - írta: RiaRia

lighthouse-g076a47631_640.jpg

Tulajdonképpen addig is kellett volna törődnünk, amíg több súlyt cipeltünk magunkon, de valljuk be, hogy valahol valamikor egy kicsit elhanyagoltuk magunkat, azért sikerült felszednünk pár kilót magunkra.

Tartom a 93 kilót, és azt hiszem, hogy egy ideig nem fogok menni ruhaüzletbe, csak ha meg akarom ajándékozni magam esetleg valamivel. Én egyfolytában kisebb ruhákat vásároltam magamnak, ennek nem tudom az okát, hogy miért is volt így. De az eredmény az az lett, hogy felhalmozódtak a kisméretű ruháim, be kellett őket dobozolni, mert már nem fértem tőlük. Most, mikor hazamegyek, öröm lesz újra látni őket, és felpróbálni. No, meg persze hordani őket! :)

Az első dolgom, mikor hazaérek, egy nagy spájz rendrakás lesz, és a hűtőt is jó alaposan átnézem. Azt hiszem, pont ezt szokták ajánlani először, ha az ember lánya életmódot szeretne váltani. Lesz majd egy külön kis szekrényem a konyhában, ahol az én egészséges tartós élelmiszereim lesznek majd, hiszen nem szeretnék visszatérni a zsíros, cukros étrendhez. Inkább eszek "semmit", mint rosszat -, ez lesz a jelmondatom!

A második dolgom az lesz, ha hazaérek, hogy jól megnézem magam egy egész alakos tükörben, és véleményt formálok magamról, majd ehhez mérten állok a dolgokhoz. Mindig, mindennap törődni fogok magammal, meglesz jócskán az ÉNIDŐM, de a munkából is jól kiveszem a részem. Viszont az, hogy tetőtől talpig törődöm magammal kívül-belül, az nagyon fontos lesz. Ha eddig nem figyeltem erre, épp itt az ideje, hogy ezt a lépést megtegyem. Neked is ezt tanácsolom, hiszen senki más nem tud jobban odafigyelni rád, mint te saját magad. Ezért ez nálad is az első helyen kell, hogy szerepeljen.

A mai motiváló mondatunk a következő:

Tegyél meg mindent önmagadért, mert ha ezt elmulasztod, nem fogsz figyelni az alakodra sem, és lehet, újra felszedsz jó pár kilót.

ui.: - Nem kell ahhoz hiúnak lennünk, hogy odafigyeljünk a testünk jelzéseire. SŐT! Inkább kell figyelni őket, mint nem, hiszen a testünk mindent elárul nekünk, jelzi, ha fáj valami, de jelzi azt is, ha jó passzban vagyunk. Észre kell ezeket vennünk, és figyelnünk kell, hogy mikor mit szeretne mondani nekünk a mi szervezetünk. Legyél ezért nagyon kíváncsi természetű ilyen téren, meglátod, hogy sok mindent kiolvashatsz ezekből a jelzésekből. :)

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása