Együtt sikerülni fog!

Lássuk, mi lesz majd két év múlva!

2023/01/18. - írta: RiaRia

road-g7d00af2b2_640.jpg

Nos, közeledik a nagy nap, amikor is olyan edzésbe vágok bele, amire nálam még nem volt példa. Mégpedig gyaloglás napi szinten. Két évig folyamatosan, s ezalatt csupán a mozgás hatására két év alatt kb. 30 kilót le kell adnom.

Ez az egy mozgásforma van, amit a jelenlegi túlsúlyom el tud viselni. Persze ráteszek még egy kicsit, mert a gyaloglás délelőtt lesz, délután talajtorna van beütemezve, ezt is mindennaposra tervezem. Gyógytorna gyakorlatokat fogok csinálni. 

Az, hogy mennyire lesz izomlázam, nem lehet hátráltató tényező. Gondolkodtam valamilyen fogyikapszulában is, de ezt most még kihagyom. Naturvarázsteát viszont fogok venni, az jó méregtelenítő. Van egy csomó teám itthon is, ezeket kell meginnom, szépen naponta váltogatva, egymás után. Nagyon fókuszálok most ezekre a dolgokra. 

A gyaloglást csak jövő héten tudom elkezdeni, olyan esőzések vannak mindennap erre mifelénk, hogy ki kell hagynom még ezt a hetet. Lélekben készülök, mert ez lesz a legnehezebb része, hogy a lelkesedésem minden napra meglegyen. Minden áldott nap egész alakos tükörben nézem majd az átalakulásomat, és nagyon sokat várok most ettől a gyaloglástól. Nem akarom túlragozni, de tényleg nagyon elhatároztam magam.

Nem is kell más hozzá, mint egy csomó Kitartás, Lelkesedés, egy csomó Akaraterő, meg az, hogy minden este előkészítsem az edzőfelszerelésem, hogy emlékeztessem magam a tervemre. Persze nem tudom hogyan fogom viselni, de nincs már több választásom, és csak ez a járható út.

Gyerünk! Nem szabad meghátrálni! Csinálni kell! mert Csak akkor lesz eredménye! :)

 

 

komment
süti beállítások módosítása