Együtt sikerülni fog!

"Hogyan fogyjunk hozzá?"

2016/02/28. - írta: RiaRia

A bejegyzés címét a www.vital.hu egyik cikkéből kölcsönöztem, amiben leír egy 4x3 hónapos szakaszból álló fogyiprogramot. Azt hiszem, hogy mélyen magamba kell néznem, és rá kell jönnöm, hogy a gyors fogyás nem az én "műfajom". Nagyon megtetszett ez a diéta, amit mozgássorozattal is segít. Először napi 10 perc mozgás kell, amit 30 percre lehet fokozatosan növelni.

paprika-1133757_640.jpg

Ha szabad javasolnom, és szabad átvenni ezt a cikket ajánlásra, akkor szívesen ajánlom neked, hogy ha épp a diétád kezdetén vagy, itt elolvashatod, mit is ír erről a vital.hu. Egy kis méregtelenítéssel egybekötött fogyiprogram, ha végig tudod vinni a 4x3 hónapot. Az a biztató benne, hogy nem kell megijednünk, ha akár 2-3 hónapig is alig mozdul a mérleg mutatója. Ha betartjuk az ajánlást, jó eredményeket érhetünk el. 

Nem való nekem a múltkori bejegyzésben vázolt heti 2 kg-os fogyás. Nem tudok ilyen ütemben fogyni akkor sem, ha szeretnék. Bőven ráérek egy évre tervezni, mert rettentően sok a plusz kilóm. Az az igazság, hogy ahogy a szervezetem akarja, úgy fogom engedni, hogy fogyjak. De a cél mindenképpen év végére kb. 64-70 kg. Ez, ilyen méregtelenítő módszerrel hatásos lehet.

Nem is merem írni, hogy mennyi a súlyom, mert röpke pár nap alatt visszahíztam. 100 kg-ról indulok ismét, sajnos. Bízom a vital.hu cikkében, és magamban is annyira, hogy újult erővel vágjak ismét bele a küzdelembe.

Minden kezdet nehéz. A folytatás talán még nehezebb. Kitartani pedig a legnehezebb. Mert ha sikerül végigvinni ezt a 4x3 hónapos kúrát, akkor sem térhetek vissza az eredeti étkezésemhez, tartanom kell magam pl. egy olyan "edd a felét mozgalomhoz!", amikor is csökkentett kalóriás ételeket ehetek a visszahízás elkerülése miatt.

Egyszóval fogyjunk hozzá, és kezdjünk bele az életmódváltó programunkba. :) Küldök neked egy dalt, hogy vidám legyél, és soha ne mondd azt, hogy késő elkezdeni a fogyókúrát. :)

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása