Együtt sikerülni fog!

Lefogynék ha tudnék.

2017/08/17. - írta: RiaRia

clock-1392800_640.jpg

Nagyon tartja magát a súlyom, semmi mozgás, semmi jel a fogyásra. Azaz van, de ez is csak az egyik visszahízásomból való kis fogyás. 98 kiló vagyok, rég nem írtam, de most már tudok több időt szánni a blogra. Mint a címben is írom, lefogynék, ha tudnék. De egyelőre nem tudok. Viszont nem adom fel olyan könnyen, próbálgatok taktikákat, trükköket, hátha valamelyik bejön.

Az utolsó órában vagyok. A másodpercek az utolsókat járják, és még van időm a célom betartására. Még bő egy év, és ha nem sikerül, lehet, fontolóra veszem, hogy befejezem a küzdelmet a kilókkal. Le lehet fogyni. Sokaknak sikerült is, és ők az élő példa arra, hogy igenis van esélyünk.

Holnaptól komolyabban foglalkozom az elkövetkező egy évvel, bevetek mindent amit csak tudok. Változtatok ott ahol tudom, hogy szükséges. Figyeld a blogot, hátha felfedezel magadnak hasznos mondatokat. Nincs mit várni tovább, eljött az igazi cselekvés ideje.

Hát akkor kezdődjön egy jó kis év, ami remélhetőleg tele lesz érdekességekkel, de főleg fogyatkozó kilókkal. Tarts velem, és egy év múlva kiderül, hogy mire voltam képes.

Hajrá! Gyerünk! Mindent bele! :)))

 

 

komment
süti beállítások módosítása