Együtt sikerülni fog!

Megtanultam "nem"-et mondani.

2018/01/16. - írta: RiaRia

snow-3077860_640.jpg

Hát, ez az idő is eljött, mikor azt mondhatom, hogy tényleg megtanultam nemet mondani. Hogy mire? Az egészségtelen ételekre, a mozgáshiányra, és az akaratgyengeségre. Nemet mondok, ha valamit úgy érzek, hogy káros a szervezetemre. Nem eszek hülyeségeket már. Ha edzeni kell és inkább olvasnék, akkor azt mondom, nem!, majd csak azután olvashatok, ha megvan az edzés.

Az elmúlt 20 nap vezetett idáig, ezalatt sikerült ezt kialakítanom. Tehát, tényleg elmondható, ha egy rossz szokást le akarsz építeni magadról, elég hozzá 20-21 nap. 21 nap alatt rögzülhet új, jó szokás is az életedbe. Cseréld ki a rossz szokásaidat jókra, és máris hatalmasat fordult veled a világ.

A mai étrendem a következő lesz:

Étrend:

Reggeli: 1 db narancs (54 kcal), 1 db banán (105 kcal),

Tízórai: 1 db vajas pirítós (263 kcal),

Ebéd: 400 g babgulyás csipetkével (303 kcal), 200 g párolt zöldség (84 kcal),

Uzsi: 200 g natur joghurt (148 kcal), 1 db narancs (54 kcal),

Vacsora: 200 g párolt zöldség (84 kcal),

____________

Ez összesen = 1095 kalória, 57% szénhidrát, 17% fehérje, és 26% zsír.

Jól látszik, hogy elég sokat ehetek, és mégis csak 1095 a kalória. És még a 160 g szénhidráton is belül vagyok. Jupppi! :))) Jót fogok enni, nem leszek éhes egész nap, és eszek zöldféléket is, gyümölcsöt is. Most a gabona kimaradt egy kicsit, de másik nap lehet mást beütemezni.

Nálunk leesett a hó. Lehet havat seperni, lapátolni egy kicsit. Ez is egy kis izomerőt igényel. Keresem a lehetőségeket, hogyan is bővíthetném az edzést, mert már olyan könnyen megcsinálom, hogy beleférne még más is. Van egy taposóm, ezen sosem tudtam 4-5 percnél tovább lépegetni, ezért ma kipróbálom, mit tudok nyújtani. De csak az edzés után valamikor, nem mehet az edzés rovására semmi.

Jót aludtam, fel sem ébredtem reggelig, kipihenten kezdem a napot. A reggeli narancsot már megettem, később eszem a banánt, és lehet, hogy megint összevonom a reggelit a tízóraival, és megeszem a pirítóst is 7-8 órakor. Kb. mindig 17 órakor vacsorázom, így nem leszek éhes ezután.

Gyerünk! Folytassuk a fogyókúrát, mert sok van még belőle, és át kell hogy alakuljon tejles életformaváltozásra. Mindent bele! Hajrá minden fogyózónak! :)))

 

 

komment
süti beállítások módosítása